SSD 870 QVO SATA III 2.5 inch 8 TB

SSD 870 QVO SATA III 2.5 inch 8 TB

MZ-77Q8T0BW

 • Lees/schrijfsnelheden tot 560/530 MB per seconde
 • Eerste 8TB SSD
 • Betrouwbaarder dan ooit

Kies jouw Kleur

Kies jouw Geheugen

Ga voor groot en doe meer

De 870 QVO is de nieuwste 2e generatie QLC SSD van Samsung en de grootste in zijn soort met 8 TB aan opslagruimte. De nieuwe SSD biedt een fantastische upgrade voor alle pc-gebruikers die hun pc of laptop een extra boost willen geven met de grootste opslagruimte beschikbaar op de markt, zonder concessies te doen aan de prestaties.

*Met 8 TB is dit de grootste Client SATA SSD op de verschijningsdatum.

Verbeterd op alle fronten

De 870 QVO haalt een maximale SATA-interfacelimiet met sequentiële snelheden van 560/530 MB/s en daarmee zijn de random snelheid en de langdurige prestaties sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de 860 QVO. De Intelligent TurboWrite-technologie van de 870 QVO zorgt voor maximale schrijfsnelheden en langdurige prestaties met een grotere variabele buffer.

* Prestaties kunnen variëren afhankelijk van de firmwareversie van de SSD en van systeemhardware en -configuratie. * Random prestaties verbeterd tot 13% in QD1 Random read. * Langdurige random schrijfprestaties verbeterd tot 31% * Configuratie testsysteem: Intel® Core i7-7700k CPU@4.20GHz, DDR4 1200 MHz 32 GB, OS-Windows 10 Pro 64 bit, Chipset - ASUS-PRIME-Z270-A.

Geniet van maximale capaciteit

De 870 QVO is beschikbaar in 1, 2, 4 en 8 TB, en het 8 TB-model is verreweg de grootste client SATA SSD. De 870 QVO biedt gebruikers nu het gemak van de grootste SSD-computeromgeving ooit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

* 1 GB = 1.000.000.000 bytes volgens IDEMA. Een bepaald gedeelte van de capaciteit kan worden gebruikt voor het systeembestand en onderhoud. De daadwerkelijke capaciteit kan hierdoor afwijken van de capaciteit die op het label wordt vermeld. * Beschikbare data kunnen variëren afhankelijk van de capaciteit.

Betrouwbaar en duurzaam

De revolutionaire capaciteit van de 870 QVO is met 2.880 TBW twee keer zo groot als het vorige model, de 860 QVO, en de betrouwbaarheid wordt gegarandeerd door een beperkte garantie van 3 jaar. Het verfijnde algoritme van deze formidabele SSD staat eveneens borg voor betrouwbaarheid en stabiele prestaties.

* TBW: Terabytes Written. * Gegarandeerde TBW: 360 TBW voor het model van 1 TB, 720 TBW voor het model van 2 TB, 1.440 TBW voor het model van 4 TB en 2.880 TBW voor het model van 8 TB. * Beperkte garantie van 3 jaar of TBW, afhankelijk van wat eerst is. Voor meer informatie over de garantie, zie het garantiebewijs in de verpakking. * ECC: Error Correction Code

Upgraden was nog nooit zo gemakkelijk

Elke desktop of laptop die een standaard SATA-vormfactor van 2,5 inch ondersteunt, kan gemakkelijk worden geüpgraded naar de 870 QVO. De 870 QVO hoeft alleen maar aangesloten te worden op een SATA-opening, de vernieuwde migratiesoftware regelt de rest en je kunt dus meteen aan de slag met je nieuwe SSD van 1 TB of meer.

Samsung Magician-software

Haal alles uit je schijf. De nieuwe verbeterde Samsung Magician 6.1-software houdt je SSD in de gaten. Je kunt je schijf gemakkelijk beheren met een groot aantal praktische tools. Zo beschik je altijd over de laatste updates, kun je de conditie en de status van je schijf monitoren en zelfs de prestaties optimaliseren.

World's No.1 Flash Memory

Experience the superior performance and reliability that you can only get from the world's number one brand for flash memory since 2003. All firmware and components, including Samsung's world-renowned DRAM and NAND, are produced in-house, allowing end-to-end integration for quality you can trust.

* Source : 2003 - 2019 IHS Markit data: NAND suppliers' revenue market share

Specificaties

 • Applicatie Client PCs
 • Interface SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
 • Afmetingen (BxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
 • Gewicht (g) Apporx. 57.0g Weight
 • Prestaties Up to 560 MB/s Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
 • Sequential schrijven Up to 530 MB/s Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration ** Measured with Intelligent TurboWrite technology being activated

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken