Flip 55 inch WM55H - Digitale flipchart voor business

Flip 55 inch WM55H - Digitale flipchart voor business

LH55WMHPTWC/EN

Kies jouw Schermdiagonaal

Samsung Flip

Flip Creativity

Een afbeelding van een webdesigner die ideeën schetst op een Samsung Flip met behulp van de speciale pen.

Flip Notation

Tekenen, Schrijven, Inspireren

Ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie, met een waaier aan kleuren, stijlen en breedtes. Tot 4 mensen kunnen tezelfdertijd schrijven, met eender welk schrijfmiddel.

Een video en afbeelding van handen van verschillende gebruikers die met Samsung Flip-pennen teksten schrijven en uitwissen op een Samsung Flip.

Flip Capture

Samen vastleggen

Dankzij de brede connectiviteit van Samsung Flip, kunnen u en uw team annotaties maken in diverse documenten, die stuk voor stuk optimaal te bekijken zijn.

Video en afbeeldingen waarop te zien is hoe gebruikers een smartphonescherm dat verbonden is met een Samsung Flip kunnen vastleggen, en hoe gebruikers patronen kunnen toevoegen en tekst kunnen schrijven bij opgenomen beelden. Als voorbeeld wordt de tekst “Futuristic neutrals” met een pen geschreven.

Flip Navigation

Navigeer instinctief

Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van Samsung Flip, vereenvoudigt de navigatie waardoor u de toepassingen sneller kunt openen of de content volledig kunt bekijken. Facilitators kunnen ook individuele content apart bekijken en meteen wijzigingen aanbrengen rechtstreeks op het scherm.

Flip Navigation

Scroll met gemak

U hoeft zich met uw team niet meer door eindeloze stapels papier te werken op zoek naar een specifiek onderwerp. Blader simpelweg door documenten en zoek in tot wel 20 duidelijk onderverdeelde digitale Flip-pagina's.

Een video en afbeelding van gebruikers die een menu selecteren op een Samsung Flip en naar een andere pagina gaan met behulp van het navigatiemenu.
Een video en afbeelding die laten zien hoe gebruikers aantekeningen kunnen maken met de Samsung Flip-pen en kunnen scrollen door het scherm te slepen.

Flip protection

Bescherm waardevolle ideeën

Zorg ervoor dat uw revolutionaire ideeën niet in de verkeerde handen vallen dankzij een verbeterd veiligheidssysteem. Elke in-office team kan een numeriek paswoord instellen om het display te vergrendelen en zo gevoelige content te verbergen.

Flip protection

Ontgrendel in een handomdraai

Net zoals bij uw smartphone of tablet kunt u geselecteerde gebruikers toegang geven tot de Flip met behulp van een wachtwoord. Voor toegang tot de content voeren gebruikers het wachtwoord in, waarna ze meteen aan de slag kunnen.

Video en afbeeldingen die laten zien hoe gebruikers een scherm van een Samsung Flip kunnen vergrendelen door een wachtwoord in te voeren voor de geselecteerde schermweergave.
Video en afbeeldingen die laten zien hoe gebruikers een vergrendelde schermweergave uit de lijst kunnen selecteren en die ontgrendelen door een wachtwoord in te voeren op een Samsung Flip.

Flip Usage

Flip Usage

Ieder bedrijf kan een unieke kijkervaring creëren door een bedrijfslogo op het scherm op te slaan, het scherm te vergrendelen om gegevens te beveiligen en een schermsjabloon uit de Samsung-bibliotheek te kiezen.

Veelzijdig gebruik
 • Screen saver
 • Screen lock
 • Afbeeldingsjablonen*
To the left, a stand-up Flip displays the Samsung Flip logo, while a wall-mounted Flip display unit on the right shows a coffee shop menu.

* U kunt afbeeldingsjablonen downloaden via de volgende website:
https://displaysolutions.samsung.com

Flip Collaboration

Een afbeelding van bediendes die een diapresentatie op een Samsung Flip in een vergaderzaal bekijken, en van een man die een presentatie maakt.

Flip Connection

Profiteer van veelzijdige connectiviteit

Dankzij de connectiviteit van Samsung Flip is een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind uw persoonlijke toestellen met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.

geselecteerd HDMI geselecteerd WIN10 geselecteerd Mirroring geselecteerd NFC

Samsung Flip beschikt over een dedicated HDMI-poort voor een probleemloze connectiviteit met de persoonlijke toestellen van de gebruiker.

Een afbeelding die toont waar de HDMI-poort zich bevindt aan de achterkant van een Samsung Flip.
Een afbeelding die toont hoe een Samsung Flip en een laptop met Windows 10 draadloos verbinding maken.
Een afbeelding die een Samsung Flip en een smartphone toont die draadloos verbonden zijn.
Een afbeelding die een Samsung Flip en een smartphone toont die verbonden zijn via NFC.

Flip Synchronization

Synchroon kijken en bewerken

Dankzij Touch Out Control kunnen gebruikers hun persoonlijke toestellen synchroniseren met de digitale flipchart voor realtime weergave en bewerking. Aanpassingen op het centrale scherm worden automatisch weergegeven op het persoonlijke toestel van de gebruiker, en vice versa. Alle gebruikers zien hetzelfde.

*Touch Out Control is beschikbaar via een touch USB-kabel of via UIBC verbonden Android mobiele toestelen (2016 of nieuwer) en pc's met Windows 10.

Een afbeelding die dezelfde weergave toont op een Samsung Flip en een Samsung-laptop. Het scherm van de laptop verandert mee met het scherm van de Samsung Flip.

Flip Presentation

Professionele presentatie

Pas uw presentatie moeiteloos aan de dynamiek van de huddle room aan. Dankzij een veelzijdige pivotmodus (rotatiemodus) en ergonomische standaard kan elke digitale flipchart horizontaal (landschap) en verticaal (portret) worden ingesteld, naargelang uw behoeften.

Flip Distribution

Moeiteloos delen van verslagen van vergaderingen

Iedereen die weleens een meeting bijwoont, weet hoe frustrerend het kan zijn om handgeschreven verslagen door te sturen. Met de Samsung Flip behoort dit tot het verleden. Bewaar gesprekken en belangrijke content in de centrale opslagruimte van het display, en deel die simpelweg met uw collega's via mobiele en digitale kanalen.

Een afbeelding van een Samsung Flip en een verbonden laptop en smartphone, allemaal met dezelfde schermweergave.

Flip Viewing

Openen en delen

Open eenvoudigweg een Word-, PowerPoint- of pdf-bestand met de geïntegreerde documentviewer op de Samsung Flip en geef de informatie meteen draadloos weer op een extra digitaal display voor een groter publiek.

Documentviewer

Open PowerPoint-, Word- en pdf-bestanden meteen op de Flip

A Samsung Flip display unit shows a map with a legend. Behind it is text that reads 'Wi-Fi Out,' and the screen map and legend can also be seen on a large monitor to the right.

Flip Innovation

Een afbeelding van een man die een Samsung Flip met één hand van de ene vergaderzaal naar de andere verplaatst, om aan te tonen hoe gemakkelijk het is om de Samsung Flip te verplaatsen.

Flip touch

Navigatie en communicatie met touchfunctionaliteit

InGlass™-technologie staat in voor realtime feedback en verbindingen zonder vertraging. Gebruikers kunnen zonder haperingen schrijven en tekenen, net zoals op papier.

InGlass™
An image showing drawing of a car and illustrating different input delay when drawing using a normal pen and using a Samsung Flip pen, on each side.
Een video van een auto die twee keer naast elkaar wordt getekend, telkens met een verschillende vertraging. Voor de ene tekening wordt een normale pen gebruikt en voor de andere een Samsung Flip-pen.

Flip Design

Innovatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk

Het slanke, grijze ontwerp van de Samsung Flip geeft elke ruimte een vooruitstrevende uitstraling. Dankzij een ergonomische schuine stand van 4,5º, een ruime lade aan de voorzijde en een pennenhouder voor alle essentiële vergadertools, hebben u en uw team alles wat nodig is om u te kunnen concentreren op wat belangrijk is.

Een video die de zijkant van een Samsung Flip laat zien met de tekst “Ergonomische 4,5º schuine stand in portretmodus”. (6-1)
Een video van een roterende Samsung Flip, waarbij de zijkant en voorkant van het toestel worden getoond. Aan het begin van de video verdwijnt eerst de tekst “Ergonomische 4,5º schuine stand in portretmodus”. Op het eind verschijnt de tekst “Geavanceerde rotatie voor optimaal gebruiksgemak”. (6-2)
Een video die een uitvergrote afbeelding van een Samsung Flip-pennenhouder laat zien, met NFC-tag en de tekst “Handige pennenhouder”. Aan het begin van de video verdwijnt eerst de tekst “Geavanceerde rotatie voor optimaal gebruiksgemak”. Op het eind verschijnt de tekst “Handige pennenhouder”. (6-3)
Een video die een roterende Samsung Flip laat zien, om de achterkant van het toestel te tonen. Aan het begin van de video verdwijnt eerst de tekst “Handige pennenhouder”. Op het eind verschijnt de tekst “Slank, grijs design”. (6-4)
Een video die een iets naar rechts roterende Samsung Flip laat zien. Aan het begin van de video verdwijnt eerst de tekst “Slank, grijs design”. Op het eind verschijnt de tekst “Gebruiksvriendelijk ontwerp”. (6-5)
Een video die een uitvergroot gedeelte van de lade van een Samsung Flip laat zien. Aan het begin van de video verdwijnt eerst de tekst “Gebruiksvriendelijk ontwerp”. Op het eind verschijnt de tekst “Ruime lade”. (6-6)
Een afbeelding die de zijkant van een Samsung Flip laat zien, met de tekst "Ergonomische 4,5º schuine stand in portretmodus". (6-1)
Een afbeelding van een roterende Samsung Flip, waarbij de zijkant en voorkant van het toestel worden getoond. Met de tekst "Geavanceerde rotatie voor optimaal gebruiksgemak". (6-2)
Een afbeelding van een uitvergrote Samsung Flip-pennenhouder, met NFC-tag en de tekst "Handige pennenhouder". (6-3)
Een afbeelding van een roterende Samsung Flip, waarbij de achterkant van het toestel wordt getoond. Met de tekst "Slank, grijs design". (6-4)
Een afbeelding van een iets naar rechts roterende Samsung Flip, met de tekst "Gebruiksvriendelijk ontwerp". (6-5)
Een afbeelding van een uitvergroot gedeelte van de lade van een Samsung Flip, met de tekst "Ruime lade". (6-6)

Flip Design

Tover elke ruimte om tot een vergaderruimte

Voor bedrijven met beperkte mogelijkheden om samen te komen, biedt de Samsung Flip een oplossing. Elk kantoor of beschikbare kamer wordt in een handomdraai omgetoverd tot een multifunctionele huddle room. Dankzij een draagbare en verrijdbare standaard kunnen gebruikers waar en wanneer ze maar willen bijeenkomen.

Een afbeelding van het uitvergrote onderste gedeelte van een Samsung Flip, met vier wielen die van links naar rechts bewegen.

Flip Display

Presenteer beeldmateriaal haarscherp

Samsung Flip garandeert een consistente en heldere UHD-beeldkwaliteit, ongeacht de omgeving en het gebruikte toetsel. Overtuig iedereen in de vergaderruimte met krachtig en sprekend beeldmateriaal.

Een afbeelding van een zonsondergang achter de skyline weergegeven op een Samsung Flip

Flip Solution

Uw ideeën binnen handbereik

U hoeft niet meer bang te zijn aantekeningen te verliezen of te wissen. Met het krachtige besturingssysteem TIZEN 3.0 biedt de Samsung Flip een uitgebreide, centrale opslagplaats voor vergadercontent. Bovendien beschikken u en uw team met TIZEN 3.0 over een intuïtieve interface om opgeslagen stukken te vinden en bekijken.

Pictogram van een 8GB SD-geheugenkaart.Netwerkopslag
Afbeelding van het Tizen™-logo.

Flip Solution

Activeer uw display intuïtief

Begin uw vergaderingen op tijd en zonder een lange opstarttijd. Ingebouwde sensoren activeren het scherm van de Samsung Flip als gebruikers het scherm naderen, een pen pakken of roteren tussen portret- en landschapsmodus. U en uw collega's snijden probleemloos een nieuw onderwerp aan of gaan gewoon verder waar jullie waren gebleven.

Hall-sensor

Het scherm wordt meteen geactiveerd als een gebruiker de pen uit de houder neemt.

Nabijheidssensor

De Samsung Flip wordt automatisch geactiveerd als een gebruiker het scherm nadert.

Accelerometer-sensor

De UX past zich intuïtief aan de portret- of landschapsmodus aan.

Hall-sensor

Het scherm wordt meteen geactiveerd als een gebruiker de pen uit de houder neemt.

Een afbeelding die toont hoe een Hall-sensor werkt als een gebruiker de pen uit de houder neemt.
Nabijheidssensor

De Samsung Flip wordt automatisch geactiveerd als een gebruiker het scherm nadert.

An image showing how the display activates via its proximity sensor when a user approaches a Samsung Flip device.
Accelerometer-sensor

De UX past zich intuïtief aan de portret- of landschapsmodus aan.

Een afbeelding die toont dat de GUI van een Samsung Flip verandert als het scherm, voorzien van een accelerometer-sensor, roteert.

Meer informatie?

Download Catalogus

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • Quick Guide
  ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, POOLS, PORTUGEES, ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS, TURKS
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  FRANS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00