Samsung Flip 2 85 inch

Samsung Flip 2 85 inch

LH85WMRWLGCXEN

 • Innovatief multi-functioneel ontwerp
 • Tot 10 mensen schrijven tegelijk
 • Schrijf op elke achtergrond

Kies jouw Schermdiagonaal

Creëer nieuwe leermethoden

De Samsung Flip WM85R is een geoptimaliseerde oplossing die voldoet aan de digitale eisen van modern onderwijs. Flip is een gebruiksvriendelijk digitaal bord met een soepele pen- en borstelmodus, verbeterde verbindingsopties en diverse handige functies op een groter 85-inch UHD display.

Met 10 personen tegelijk schrijven op een groter display

Flip biedt een intuïtieve tool waarmee maximaal 10 personen tegelijk kunnen schrijven en tekenen op het grote, 85-inch, heldere display. Dankzij deze intuïtieve functies kunnen alle deelnemers actief deelnemen voor een hogere efficiëntie en meer betrokkenheid in de klas.

* Er kunnen op dit moment maximaal 4 personen tegelijk gebruikmaken van de WM85R. De functie voor maximaal 10 personen zal in 2020 beschikbaar zijn en worden geüpdatet via een nieuwe firmwarerelease.

Teken, schrijf en inspireer tot nieuwe ideeën

De Samsung Flip beschikt over een breed kleurenpalet en verschillende diktes voor een veelzijdige schrijfervaring. Gebruikers kunnen alle soorten tekst schrijven en vormen tekenen met de passieve Flip-pen. Swipe met uw vinger of hand om iets weg te gummen.

Een meesterwerk maken

In de borstelmodus van de Flip kunnen docenten en leerlingen een breed scala aan diktes kiezen, zodat ze met één penseelstreek kunst kunnen maken. Met de modi voor water- en olieverf kunnen verschillende stijlen worden toegevoegd. Daarnaast biedt de Flip ook een compleet en levendig kleurenpalet, waarmee gebruikers zelfs flexibel kleuren kunnen mengen en hun eigen kunstwerk kunnen maken.

Schrijf op elke achtergrond

Met Samsung Flip kunnen mensen in het klaslokaal op elke achtergrondbron schrijven. Wanneer gebruikers op de knop voor de notitielaag klikken, kunnen ze altijd en overal schrijven op de bestaande content. Dit heeft geen effect op het werk achter de oorspronkelijke laag.

Flexibel afbeeldingen bewerken

Met de veelzijdige Samsung Flip kunnen docenten en leerlingen snel en eenvoudig afbeeldingen selecteren, verplaatsen, bijsnijden, vastleggen en bewerken. Bovendien kunnen afbeeldingen met een klik op de knop worden samengevoegd in de rol, zodat gebruikers ze kunnen bewerken of wissen. Creativiteit op een laagdrempelige manier.

Eenvoudig surfen op het internet en tegelijkertijd aantekeningen maken.

Samsung Flip biedt de mogelijkheid om te surfen en biedt gebruikers directe toegang tot het internet via het display, zonder extra apparaat. Maak aantekeningen naast de browser voor een directe samenwerking en overleg.

Meerdere verbindingsopties

Dankzij diverse verbindingsmogeljkheden, zoals USB, HDMI, DP, NFC, scherm delen en het recent toegevoegde OPS, is de Flip toegankelijk vanaf diverse apparaten. Tijdens de les werkt de Flip geruisloos op de achtergrond, zodat de docent alle aandacht heeft voor zijn leerlingen.

Verslagen van lessen moeiteloos verspreiden

Na een les kunnen docenten digitale verslagen verspreiden onder alle leerlingen. Dit neemt de frustratie weg die vaak gepaard gaat met handgeschreven aantekeningen. Belangrijke gesprekken en content worden realtime in de Flip opgeslagen, zodat ze eenvoudig kunnen worden gedeeld via mobiele en digitale kanalen.

Gesynchroniseerde schermweergave

Docenten kunnen hun persoonlijke apparaten verbinden met de Flip met behulp van de touch out-functie en de weergegeven content in realtime beheren. Alle wijzigingen die op het scherm worden aangebracht, worden gesynchroniseerd met het persoonlijke apparaat en vice versa.

*Touch Out Control is beschikbaar via een touch USB-kabel of via UIBC verbonden mobiele apparaten met Android (2016 of nieuwer) en pc's met Windows 10.

Eenvoudige contentnavigatie

Samsung Flip heeft tot 20 pagina's schrijfruimte per rol, zodat gebruikers naadloos door pagina's kunnen scrollen. Het intuïtieve, gebruiksvriendelijke menu biedt een eenvoudigere navigatie en bespaart tijd. Met de quick finder-functie kunnen gebruikers een voorbeeld van de content bekijken en wijzigingen direct op het scherm maken.

Intuïtieve toegang tot documenten

Samsung Flip biedt gebruikers de mogelijkheid om Microsoft Word, PowerPoint, Excel en Adobe pdf-bestanden direct te openen met een geïntegreerde documentviewer. Profiteer van eenvoudige toegang, ongeacht de contentbron, voor meer betrokkenheid in de klas.

Verschillende formaten voor uiteenlopende onderwijsbehoeften

De Flip biedt een scala aan sjablonen en tools, van roosters en kalenders tot strategieborden, die kunnen worden gebruikt in de klas en schoolse omgevingen. Digitale displays zorgen voor meer efficiëntie en plezier ten opzichte van papier.

Aangepaste screensaver voor continue communicatie

Gebruikers kunnen een eigen afbeelding kiezen als screensaver op de Flip. Deze wordt weergegeven als het display niet in gebruik is. Hierdoor kan de Samsung Flip worden ingezet voor allerlei communicatie richting studenten, zoals de evenementenkalender.

Veilige contentbescherming

Met Samsung Flip blijft vertrouwelijke lesinformatie in de juiste handen. Dankzij het verstevigde, 6-cijferige vergrendelsysteem, kan iedere docent gevoelige informatie beveiligen, het display vergrendelen en voorkomen dat kritieke content wordt weergegeven.

Uitgebreide bedieningsopties

Gebruikers kunnen belangrijke displayinstellingen op de Flip bedienen met behulp van de Samsung Remote Management-oplossing. Hiermee kan het scherm worden in- en uitgeschakeld, de pincode worden gewijzigd, het netwerk of de USB-poort worden vergrendeld en kunnen de proxyserverinstellingen worden gewijzigd voor meer gemak.

 • * De Samsung Remote Management-oplossing is apart verkrijgbaar.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  FRANS
 • User Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00