4K UHD Standalone Display QMF 98 inch

4K UHD Standalone Display QMF 98 inch

LH98QMFPBGC/EN

Kies jouw Schermdiagonaal

Breng commerciële content tot leven met de volgende generatie 4K UHD-beeldkwaliteit

Steeds meer bedrijven, zoals banken, restaurants en winkeliers, maken gebruik van digital signage om hun klanten op een aantrekkelijke manier te informeren en van dienst te zijn. Commerciële digital signage speelt daardoor een steeds grotere rol, en de populariteit van 4K UHD neemt flink toe vanwege de zeer gedetailleerde weergave van beelden en tekst die deze technologie biedt. De allerlaatste 4K UHD-technologie garandeert een hoogwaardige beeldkwaliteit waarmee bedrijven hun boodschap meer impact geven. 4K UHD biedt een ultrarealistische detailweergave en het vermogen om meer informatie op hetzelfde scherm te tonen. Daarnaast heeft 4K UHD een vier keer hogere detailscherpte, wat nog eens extra duidelijk is bij het weergeven van tekst. Voor commerciële toepassingen zijn functies zoals een portretmodus en een langere gebruikstijd nu gecombineerd met 4K UHD-helderheid voor het ultieme commerciële display.

Ontwikkeld voor een commerciële omgeving

De QM98F levert in elke omgeving superieure beeldkwaliteit. Het veelzijdige display-aanbod is speciaal ontwikkeld om voor elke bedrijfstoepassing een oplossing te bieden. De 4K UHD-displays staan garant voor een haarscherp beeld met hoge pixeldichtheid, waarbij zelfs de kleinste details van foto's en video's realistisch worden weergegeven. De 4K UHD-serie garandeert standaard 24u op 24 beschikbaarheid en ingebouwde duurzaamheid. Ook panelen die weerkaatsingen tegengaan zijn standaard, voor uitstekende prestaties bij zelfs het felste licht. De standalone displays met smalle rand vormen een compacte oplossing voor omgevingen waar de beschikbare ruimte of lichtomstandigheden een probleem zijn. Het unieke ontwerp van de omlijsting zorgt ervoor dat de kijker niet wordt afgeleid van boodschap.

Trek de aandacht van uw klanten en verbeter de naamsbekendheid van uw merk met beelden in levensechte 4K UHD-kwaliteit

De QMF-serie levert bij dezelfde schermafmetingen een viermaal hogere resolutie dan Full HD, voor een onovertroffen detailweergave. Dankzij de 4K UHD-kwaliteit en hoge pixeldichtheid van de QMF-serie wordt tekst haarscherp weergegeven. Beeldmateriaal met veel details, zoals foto's en video's, wordt zeer gedetailleerd weergegeven voor een hyperrealistische visuele belevenis. Verder kunnen oudere video walls die uit een aantal kleinere Full HD-displays bestaan, worden vervangen door één groot display uit de QMF-serie. Beeldranden verdwijnen en uw content wordt werkelijk naadloos weergegeven. Eén 4K UHD-display alleen levert de resolutie van vier Full HD-displays bij elkaar.

Toon vier keer de Full HD content op één multischerm voor een grotere visuele impact

U kunt voortaan meer informatie geven met een kleiner aantal displays. De 4K UHD-resolutie is vier keer zo groot als die van Full HD. Kortom, u kunt de content van vier Full HD-displays weergeven op één 4K UHD-scherm. De QMF-serie biedt u uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder de mogelijkheid om content die afkomstig is van vier afzonderlijke signaalbronnen samen te voegen en op één scherm te tonen. De content hoeft dus niet eerst via een afzonderlijke pc te worden bewerkt. En er zijn voor de QMF-serie geen componenten van derden nodig. Verschillende PIP- en splitscreen-scenario's zijn mogelijk, en u zit niet vast aan vier dezelfde rechthoeken. Deze flexibiliteit maakt dynamische, efficiënte gebruiksscenario's mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het beeld van een video conferencesysteem op een groot deel van het scherm, met daarnaast referentiedocumenten uit een ander apparaat. Of een productfoto naast een lijst met specificaties in een winkel.

Kies simpelweg de optimale displayrichting

In commerciële omgevingen wordt vaak gebruikgemaakt van de verticale beeldoriëntatie. Het is dus belangrijk dat digital signage een verticale opstelling ondersteunt en zo kan aansluiten bij de stijl van de omgeving zonder dat de dynamische eigenschappen van digital signage daarbij verloren gaan. De QMF-serie heeft een pivotmodus waarmee de displays naar wens kunnen worden ingesteld op horizontaal (landscape) of verticaal (portrait).

Geef de display een strakke omgeving met Samsungs SBB-extensie voor gestreamde 4K UHD-content

De mogelijkheden van 4K UHD content worden steeds vaker benut in de commerciële omgeving. Samsung heeft een optionele SBB met 4K UHD media speler uitgebracht. Deze SBB kan aan de achterkant van QMF-displays worden bevestigd. Na de simpele installatie van de SBB zijn allerlei rommelige kabels overbodig en heeft u ook geen afzonderlijke behuizing nodig voor de mediaspeler. De QMF-serie biedt hardware-ondersteuning voor een hoge beeldverversingsfrequentie van 60 Hz, zodat weergave zonder haperingen en schokken mogelijk is. De QMF-serie biedt ondersteuning voor DP 1.2, waarmee gestreamde 4K UHD-videocontent kan worden weergegeven met een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz, voor een werkelijk 4K UHD-waardige kijkbeleving.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  FRANS
 • User Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken