VMR-U Video Wall 46 inch

VMR-U Video Wall 46 inch

LH46VMRUBGBXEN

  • Samsung’s SMART Signage Platform (SSSP) met Tizen 4.0
  • Beeldpaneel dat schitteringen tegengaat
  • Uitgebreide kalibratie

Kies jouw Schermdiagonaal

Flexibele en dynamische content dankzij een krachtige SoC-geïntegreerde videowall

De VMR-U van Samsung is een krachtige en efficiënte videowall met geïntegreerde SoC waarmee u verschillende soorten content afzonderlijk of als één geheel kunt laten zien – en dat zonder extra hardware. De VMR-U is de beste manier om de aandacht van uw klanten te trekken en vast te houden.

System-on-chip (SoC)

De VMR-U is voorzien van geïntegreerde system-on-chip-technologie (SoC). Dankzij deze technologie kunnen beeldschermen heel gemakkelijk switchen van hun eigen, individuele content naar een grote, samenhangende beeldweergave. Dit is mogelijk met een eenvoudige HDMI-lus of een LAN-verbinding; u heeft dus geen externe mediaspeler meer nodig.

Samsung SMART Signage Platform (SSSP)

Samsung’s SMART Signage Platform (SSSP) met Tizen 4.0 ondersteunt een internetvriendelijke ontwikkelomgeving voor geoptimaliseerde compatibiliteit met verschillende webformaten en -standaarden. Hierdoor kunt u content heel gemakkelijk en in realtime updaten – geen overbodige luxe in deze snelveranderende branche.

Naadloze content

De VMR-U geeft content perfect weer dankzij de ultraslanke rand, terwijl de krachtige prestaties van de MagicINFO S Player een soepele overgang tussen de content mogelijk maken – zonder vertraging, zwarte schermen of pauzes.

* Voorbeeld met conventioneel beeldscherm beeldt werking zonder Tizen OS uit.
* Tussen de afbeeldingen kan kort een zwart scherm verschijnen als de content met verschillende framerates is gecodeerd.

24 uur per dag actief

De VMR-U is ontwikkeld om optimaal te presteren in verschillende indooromgevingen, voor een levendige en betrouwbare contentweergave die 24 uur per dag actief is.

Beeldpaneel dat weerkaatsingen tegengaat

De VMR-U is uitgerust met een beeldpaneel dat weerkaatsingen tegengaat en het licht gelijkmatig verspreidt – voor scherpe, levendige en indrukwekkende beelden met een hoge contrastverhouding.

Duurzaam en betrouwbaar

Het beeldscherm van iedere VMR-U is voorzien van een versterkt paneel dat uitgebreid getest is op hitte- en stofbestendigheid. Dit paneel van premiumkwaliteit voorkomt donkere vlekken, lichtlekkage en achteruitgang van de beeldkwaliteit.

Uitgebreide kalibratie

De kalibratieprocedure van Samsung bestaat uit verschillende stappen en zorgt ervoor dat de videowall de helderheid en kleuren op een en dezelfde manier weergeeft – ondanks dat die uit verschillende beeldschermen bestaat. Naast onze uitgebreide fabriekskalibratie kunnen gebruikers de helderheid en kleuruniformiteit aanpassen met Samsung Color Expert Pro, een krachtig en gratis softwareprogramma.

Color Expert Pro Mobile

Samsung's Color Expert Pro Mobile maakt het mogelijk om de videowall snel en eenvoudig te kalibreren via een mobiele telefoon. Dankzij de intuïtieve interface kan iedereen de witbalans van een 5x5-videowall zelf instellen, zonder dat hier extra apparatuur voor nodig is.

Specificaties

  • Beelddiagonaal 46"
  • Helderheid (normaal) Max 500
  • Reactiesnelheid (ms) 8ms

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00