Galaxy Tab Active Pro
Enterprise Edition

Galaxy Tab Active Pro
Enterprise Edition

SM-T545NZKAE48

 • Robuust design
 • IP68 Water- en stofbestendig
 • Inclusief S Pen

Kies jouw Kleur

Kies jouw Geheugen

Een robuuste tablet waarmee u overal kunt werken

Wij begrijpen dat u niet alleen op kantoor zaken doet. Met de Galaxy Tab Active Pro bent u overal even productief, waar uw werk u maar brengt. Het robuuste ontwerp van de tablet voldoet aan een militaire standaard en hij heeft een IP68-rating voor water- en stofbestendigheid. Dat betekent dat u binnen én buiten probleemloos al uw taken kunt uitvoeren.

Een robuuste tablet waarmee u overal kunt werken Een robuuste tablet waarmee u overal kunt werken

*De Galaxy Tab Active Pro is in twee modellen verkrijgbaar: LTE en Wi-Fi. De beschikbaarheid van modellen kan variëren per land en regio.

Klaar voor elke klus waar u ook maar bent

Schokken en stoten zijn geen probleem voor deze tablet. Hij heeft een schokbestendig ontwerp en een beschermende case zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Hij voldoet aan de IP68- en MIL-STD 810G-standaarden en is bestand tegen water, stof en stoten, dus hij kan overal met u mee naartoe, waar u maar moet werken. Het grote 10,1'' scherm biedt u ook alle ruimte om elke klus comfortabel te klaren.

Klaar voor elke klus waar u ook maar bent Klaar voor elke klus waar u ook maar bent

*De MIL-STD 810G is een teststandaard die is ontwikkeld door het Amerikaanse leger om op een nauwkeurige manier de grenzen van apparaten te testen. Bij een van de tests valt het toestel bijvoorbeeld op een ondergrond van triplex met daaronder beton. *IP68-rating is getest door het toestel tot 1,5 meter diep onder water te houden in zoet water gedurende 30 minuten.

Voldoende power om aan de gang te blijven

De batterij heeft een capaciteit van 7.600mAh en met de Type-C-USB-oplader laadt u hem snel op. Als hij volledig is opgeladen kunt u 15 uur video's afspelen en lang doorwerken, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is. Met de POGO Pin sluit u de Galaxy Tab Active Pro snel aan op verschillende accessoires en laadt u hem tegelijkertijd op.

Voldoende power om aan de gang te blijven Voldoende power om aan de gang te blijven

*Gebaseerd op resultaten van interne laboratoriumtests uitgevoerd door Samsung voor lokale afspeeltijd van video's. Testresultaten van een prerelease-versie van het apparaat met standaardinstellingen (geluidsvolume en helderheidsniveaus) zonder verbinding met Wi-Fi of mobiel netwerk. Levensduur van batterij kan aanzienlijk variëren afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren.

Een complete desktopervaring op kantoor en onderweg

Ga voor een volledige desktopervaring met Samsung DeX, of u nu op locatie werkt of op het hoofdkantoor. Met Samsung DeX op uw tablet kunt u onderweg snel e-mails opstellen en statusrapporten versturen. Als u weer op kantoor bent kunt u ze uitgebreid bewerken en met anderen eraan werken op een groter scherm.

Een complete desktopervaring op kantoor en onderweg Een complete desktopervaring op kantoor en onderweg

*Adapter, toetsenbord en extern beeldscherm worden apart verkocht. *Toetsenbord en andere beelden gesimuleerd en alleen voor demonstratiedoeleinden.

Vergroot uw werkruimte met AR

Een gyroscopische en geomagnetische sensor geven in combinatie met de AR-core (Augmented Reality) een hele nieuwe dimensie aan de interactie op uw werkplek. Gebruik de verbeterde 13MP camera om op een geheel nieuwe manier trainingen te geven of inspecties uit te voeren met rijkere AR-beelden dankzij het grote 10,1'' scherm.

Vergroot uw werkruimte met AR Vergroot uw werkruimte met AR

*Beelden alleen voor demonstratiedoeleinden. *De Galaxy Tab Active Pro is Google ARCore-gecertificeerd. Deze certificering wordt gegeven aan apparaten die voldoen aan drie eisen: motion tracking, environmental understanding en light estimation om de virtuele content te integreren met de fysieke wereld.

Geavanceerde S Pen-ervaring

De Galaxy Tab Active Pro wordt geleverd met de innovatieve, gebruiksvriendelijke en waterbestendige S Pen waarmee u onderweg eenvoudig en effectief kunt werken. De dunne punt van 0,7 mm is ideaal om de voorraad op te maken en schetsen te maken op plekken waar het essentieel is om snel aantekeningen te maken en te delen.

Geavanceerde S Pen-ervaring Geavanceerde S Pen-ervaring

*Beelden alleen voor demonstratiedoeleinden.

Apparaten koppelen voor mobiele bedrijfsvoering

Dankzij Enhanced Near Field Communication (NFC) met EMV niveau 1-certificering verandert u uw apparaat in een mobiele point of sale (mPOS) voor gemakkelijke betaalprocessen waar u maar bent. U kunt uw apparaat ook gebruiken om de ID van medewerkers te controleren en barcodes te scannen voor een optimaal mobiele en verbonden bedrijfsvoering.

Apparaten koppelen voor mobiele bedrijfsvoering Apparaten koppelen voor mobiele bedrijfsvoering

*Beelden alleen voor demonstratiedoeleinden. Beschikbaarheid van diensten kan variëren afhankelijk van oplossingen van andere ontwikkelaars. *EMV niveau 1 geeft aan dat een apparaat of terminal voldoet aan lagere elektromagnetische en communicatieprotocolvereisten voor contactloos betalen met EMV-betaalkaarten, inclusief afstandstest uitgevoerd met referentiekaarten die worden herkend door de antenne van het apparaat.

Gemakkelijk en veilig toestelbeheer

Al uw bedrijfsgegevens zijn veilig met de ijzersterke beveiliging van het Knox-platform dat uw apparaat van meet af aan beschermt. Met Knox Configure kunt u het apparaat automatisch configureren en op maat instellen en met Knox Manage en Enterprise FOTA worden beheer op afstand en het installeren van beveiligingspatches een fluitje van een cent.

Gemakkelijk en veilig toestelbeheer Gemakkelijk en veilig toestelbeheer

In een handomdraai veilig ontgrendelen

Met de geïntegreerde biometrische beveiliging maakt het niet uit als uw Galaxy Tab Active in verkeerde handen valt. U bent de enige die de tablet kunt ontgrendelen met uw unieke vingerafdruk of gezichtsprofiel. Met gezichtsherkenning heeft u geen pincodes meer nodig en u kunt het apparaat met één hand of zelfs met handschoenen aan ontgrendelen.

In een handomdraai veilig ontgrendelen In een handomdraai veilig ontgrendelen

Specificaties

 • Kloksnelheid 2GHz, 1,7 GHz
 • Formaat (Main Display) 10,1 inch
 • Resolutie achter 13.0 Megapixel
 • Video afspelen (uur) Tot maximaal 15
 • Gewicht (g) 653

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00