Galaxy Tab S6 Lite LTE

Galaxy Tab S6 Lite LTE

SM-P615NZAALUX

 • 10.4 inch display
 • Inclusief S Pen
 • Knox Beveiliging

Kies jouw Kleur

Kies jouw Geheugen

Meer mogelijkheden. Compacter formaat.

Met de veelzijdige Galaxy Tab S6 Lite beheer je slimme klaslokalen of dynamische bedrijven op eenvoudige wijze. Schrijf spontane ideeën op en pas inhoud direct op het scherm aan met de meegeleverde en gebruiksklare S Pen. Dankzij de tablet houdt u meer tijd over voor grotere taken.

Meer mogelijkheden. Compacter formaat. Meer mogelijkheden. Compacter formaat.

Licht. Dun. Perfect passend.

Werken op afstand was nog nooit zo eenvoudig als met een lichtgewicht tablet. Het naadloze, full-body ontwerp is dun en compact met een magnetisch bevestigde S Pen. Berg alles op in een klein tasje en neem de tablet eenvoudig mee. Verkrijgbaar in de kleuren Oxford Gray, Angora Blue of Chiffon Pink.

Licht. Dun. Perfect passend. Licht. Dun. Perfect passend.

*De productkleuren kunnen per land, regio of provider verschillen.

Noteer uw volgende briljante idee met de S Pen

Haal de S Pen tevoorschijn om essentiële informatie te noteren en er zeker van te zijn dat u niets vergeet. Met zijn natuurlijke grip, minimale vertraging en indrukwekkende drukpunten kunt u hem voor alles gebruiken, van ontwerpen tot bewerken van documenten. En dankzij de magnetische houder en het feit dat de S Pen niet hoeft te worden opgeladen, is hij altijd klaar voor gebruik.

Noteer uw volgende briljante idee met de S Pen Noteer uw volgende briljante idee met de S Pen

Verminder de hoeveelheid papier in uw administratieve processen.

Vereenvoudig uw dagelijkse taken met uw tablet en de S Pen. De overgang naar een papiervrij proces is een fluitje van een cent met digitale contracten en elektronische handtekeningen direct op uw tablet. Houd contact met uw klanten en hou ze in real time op de hoogte van middelen en gegevens.

Take the paperout of paperwork Take the paperout of paperwork

*Adapter, toetsenbord en extern beeldscherm worden apart verkocht. *Toetsenbord en andere beelden gesimuleerd en alleen voor demonstratiedoeleinden.

Maak indruk met een groot scherm

Neem uw klas mee op een onvergetelijke virtuele reis. Geniet van meeslepende presentaties op uw tablet dankzij het grote scherm en rijke geluid. Gebruik de tablet om uw werk te presenteren met krachtige afbeeldingen, indrukwekkende video's en zelfs uw eigen innovatieve tekeningen met de S Pen.

*Diagonaal gemeten als een volledige rechthoek, zonder rekening te houden met de afgeronde hoeken. Het feitelijke weergavegebied is kleiner, vanwege de afgeronde hoeken.
Maak indruk met een groot scherm Maak indruk met een groot scherm

Een tablet die onder druk presteert

Begin en eindig uw werkdag sterk met een tablet die u ondersteuning biedt bij uw strakke planning. Bespreek projecten met een collega tijdens een videogesprek en verwerk aanpassingen in real time, allemaal op efficiënte wijze. Dankzij de uitbreidbare microSD-opslag, hebt u al uw onmisbare bestanden altijd binnen handbereik.

A tablet that performs under pressure A tablet that performs under pressure

*Feitelijke opslagcapaciteit kan variëren per land of regio. **MicroSD-kaart apart verkrijgbaar. Tot 1TB. Extern geheugen kan worden gebruikt om media (foto's, video en muziekbestanden) op te slaan, maar niet voor applicaties. Beschikbaarheid kan variëren per land en producent. ***Gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 6.840mAh (opgegeven batterijcapaciteit). De feitelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren. ****Daadwerkelijke netwerksnelheid kan variëren afhankelijk van afstand en netwerkkwaliteit. *****Afbeeldingen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Houd de ontwikkeling van iedere leerling bij

Dankzij tablets kunnen docenten en leerlingen digitaal een gesprek voeren. Docenten kunnen de schermen in hun klaslokaal delen, de persoonlijke voortgang van leerlingen in real time bespreken en de lessen op ieder kind aanpassen. Gebruik de tablet en leer leerlingen om hun kennis niet alleen uit boeken te halen.

Houd de ontwikkeling van iedere leerling bij Houd de ontwikkeling van iedere leerling bij

* Extra software en technische instellingen (Bluetooth-verbinding, netwerkverbinding, etc.) zijn vereist voor slimme klaslokaalfuncties.

Blijf verbonden buiten de wifi-zone

Als u geen wifi-bereik hebt, hebt u altijd nog Auto Hotspot. Verbind uw Galaxy-smartphone veilig met uw tablet om gemakkelijk gegevens te delen met één tik op een Quick Panel-knop. Zonder instellingenmenu, zonder te zoeken en geen ingewikkelde wachtwoorden.

Stay connected beyond the Wi-Fi zone Stay connected beyond the Wi-Fi zone

*Auto Hotspot is alleen beschikbaar tussen Samsung-smartphones en Samsung-tablets. **Voor Auto Hotspot moeten beide apparaten op hetzelfde Samsung-account zijn aangesloten. ***Beschikbaarheid van mobiele hotspot op telefoon kan variëren per provider. ****Voor Auto Hotspot is Android 10 of hoger vereist.

Bewaar alles op een stijlvolle manier

Bescherm uw tablet met een slanke cover die stijlvol én praktisch is. De Galaxy Tab S6 Lite Book Cover beschermt uw tablet van voor en achteren en klikt u met een magneet vast, zodat u uw tablet altijd gemakkelijk met u mee kunt nemen. Hij heeft zelfs een vakje voor de S Pen, dus die kunt u niet over het hoofd zien.

Keep it all looking sharp Keep it all looking sharp

* De Galaxy Tab S6 Lite Book Cover is apart verkrijgbaar.

Klaar voor uw bedrijf met Knox

Ready for your business with Knox Ready for your business with Knox

IJzersterke beveiliging voor uw bedrijf

De tablet is geheel gebaseerd op het toonaangevende mobiele beveiligingsplatform van Knox en de hardware en software van uw apparaat zijn daarmee voorzien van het allerhoogste veiligheidsniveau. Bewaak de privacy van uw bedrijf en bescherm uw gevoeligste gegevens tegen malware en hackers.

Defense-grade security for your business Defense-grade security for your business

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

Uitrollen in bulk en snel installeren

Integreer de Galaxy Tab S6 Lite snel binnen uw bedrijf. Knox Mobile Enrollment biedt een installatiedienst waarmee u snel en probleemloos grote aantallen Galaxy Tab S6 Lite-toestellen tegelijkertijd aan een EMM (Enterprise Mobility Management) kunt koppelen, zonder elk toestel handmatig te installeren.

Uitrollen in bulk en snel installeren Uitrollen in bulk en snel installeren

Gemakkelijk beheer in de cloud

Bescherm uw tablet met een slanke cover die stijlvol én praktisch is. De Galaxy Tab S6 Lite Book Cover beschermt uw tablet van voor en achteren en klikt u met een magneet vast, zodat u uw tablet altijd gemakkelijk met u mee kunt nemen. Hij heeft zelfs een vakje voor de S Pen, dus die kunt u niet over het hoofd zien.

* De Galaxy Tab S6 Lite Book Cover is apart verkrijgbaar.

Easy cloud-based management Easy cloud-based management

* De Galaxy Tab S6 Lite Book Cover is apart verkrijgbaar.

Hoogwaardige technische ondersteuning

Leg eenvoudig contact met ons team van bedrijfsmobiliteitexperts. Dankzij de deskundige ondersteuning voor problemen met Samsung-hardware of -software, van versies van besturingssystemen en beveiligingsupdates tot aan bedrijfsoplossingen, kunt u altijd gewoon zaken blijven doen.

Hoogwaardige technische ondersteuning Hoogwaardige technische ondersteuning

*Enterprise Technical Support is sold separately.

Specificaties

 • Kloksnelheid 2,3 GHz, 1,7 GHz
 • Display 10,4 inch
 • Resolutie achter 8.0 Megapixel
 • Gewicht (g) 467
 • Video afspelen (uur) Tot maximaal 13

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00