Diagnose in 4K: hoe pixels mensenlevens redden

Door Samsung België 14.09.2016

4K-monitoren garanderen betere diagnoses

Individuele productiviteit wordt steeds belangrijker, ook in de gezondheidszorg. Onze bevolking leeft gemiddeld langer dan ooit en zal de zorgsector zwaar op de proef stellen. Daarom moet elk ziekenhuis zich grondig voorbereiden op een uitdagende toekomst. Is er dan nog verbetering mogelijk? Op één vlak alvast wel: infrastructuur.

Het digitale ziekenhuis

Velen wachten er al langer op: de digitalisering van de zorgsector. Patiëntgegevens, diagnoses, scans en voorschriften. Alles kan in een zucht digitaal gedeeld, bijgewerkt en geraadpleegd worden. Zo gaat er geen enkel detail verloren , en dat kan tellen. Zeker als het om mensenlevens gaat. Wist u dat er jaarlijks zo’ n 7.000 mensen sterven in de VS door het onleesbare handschrift van hun dokters?

Elke digitale evolutie heeft pioniers nodig. Maar naast IT-expertise, zijn er ook bepaalde hardwarevereisten. De monitor, bijvoorbeeld, want op een scherm moet je kunnen vertrouwen . Als luik tussen dokter en uw gedigitaliseerde informatie speelt het beeldscherm een fundamentele rol in elke analyse. Welkom in het digitale ziekenhuis!

Informatie delen is gezond

Meer en meer ziekenhuizen gebruiken grote schermen om dynamische boodschappen te projecteren. Het zijn echter niet alleen de zogenaamde Large Format Displays die nuttig blijken voor verveelde patiënten of verdwaalde bezoekers.

Een 4K-scherm kan van vitaal belang zijn voor patiënten . Hoewel de meeste schermen ongeschikt zijn voor strikt diagnostische toepassingen, helpen 4K-monitoren om eenvoudig beelden te delen en in te detail bestuderen. Zo stimuleert u een vlottere samenwerking.

Monitoren maken het ziekenhuis digitaal

Pixels redden mensenlevens

Een 4K-scherm ondersteunt niet enkel een snellere informatiestroom, maar verhoogt ook de productiviteit van het verzorgend personeel . 4K-monitoren kunnen tot 4 Full HD-beelden van verschillende bronnen tegelijkertijd tonen.

Met die extra informatie kunnen dokters en het verplegend personeel hun taken efficiënter uitvoeren. Zo verhogen 4K-monitoren de productiviteit van het hele ziekenhuis in één stap. En ja, dát redt mensenlevens.

Sneller evolueren?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste evoluties in business en technologie? Exclusieve promoties rechtstreeks in je mailbox krijgen? Schrijf je dan nu in voor de Evolve nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR U

Extra monitor brengt extra productiviteit

Extra monitor verhoogt uw productiviteit

Samsung, productivity, presenteer draadloos, toptools

Presenteer draadloos met 3 toptools

GERELATEERDE PRODUCTEN

UHD Business Monitor 28"  (UE850-serie) U28E850R

U28E850R