De beste beamer is … een Professional Display

Door Samsung België 23.02.2017

Op een dag gaat het licht van de oude beamer in je vergaderzaal uit. Wat doe jij dan? Een nieuwe projector aanschaffen? Dat is een mogelijkheid, maar niet per se de beste. Benut de kans om je wensen nog eens te vergelijken met wat er op de markt is. Anders gaat er misschien wel een veel betere oplossing aan je neus voorbij.

Beamer: vertrouwd zicht, vertrouwde problemen

De beamer gaat al decennialang mee. En dat is geen verrassing. Zijn design heeft nog altijd veel weg van fotoprojectors uit de vorige eeuw : een lamp met een hoog vermogen jaagt licht door een film – tegenwoordig een lens. Zo wordt een beeld geprojecteerd op een oppervlak zoals een muur of projectiescherm.

Het principe leeft voort in de technologisch geavanceerde beamers van vandaag. Maar ook de bijbehorende nadelen blijven bestaan:

• De lichtinval weegt sterk op je beeldkwaliteit. Voor echt professioneel gebruik heb je felle, dure projectielampen nodig.
• Elke lamp moet na verloop van tijd worden vervangen. Dat is vaak een prijzige zaak.
• Wil je het geprojecteerde beeld op zijn scherpst en helderst? En dat in uiteenlopende omstandigheden? Dan reserveer je best genoeg tijd voor sleutel- en configuratiewerk .
• Sprekers of deelnemers aan een vergadering creëren vervelende schaduwen als ze het beamerlicht blokkeren.

Zoek je een oplossing die komaf maakt met al die minpunten? Dan kom je terecht bij een heel andere technologie. Die van de Professional Display.

Professional Display: licht aan het eind van de tunnel

Professional Displays laten hun beeldkwaliteit niet aantasten door fel verlichte omgevingen. Integendeel, ze vragen weinig tot geen onderhoud en toveren tochcontinu beelden van hoge kwaliteit tevoorschijn. Zo geef je telkens weer kristalheldere en smetteloze presentaties.

"Met een Professional Display stroomlijn je je presentaties en vergaderingen."

Lichten doven en gordijnen dichttrekken, dat is ook verleden tijd. Net als de storende silhouetten op de muur van mensen die het projectielicht kruisen. Je hoeft dus niet langer te vergaderen, te presenteren of te noteren in een aardedonkere ruimte. Professional Displays garanderen jou, je medewerkers, klanten en gasten extra comfort , en alle elementen voor een boeiende, overtuigende ervaring.

Wat hebben Professional Displays nog meer vóór op de vertrouwde beamer?

• Je installeert de displays vlot. Je hoeft geen vals plafond te steken of lange kabels te verstoppen.
• Je kunt kiezen voor een 16:9-beeldverhouding – dat is meer plaats op je slides en beter voor media playback.
• Je hebt aansluitingsmogelijkheden in overvloed, van HDMI en DP tot USB en SD.
• Je wordt niet afgeleid door lawaaierige koelelementen.
• Je rust je display eenvoudig uit met touchfunctionaliteit .
• Je stroomlijnt presentaties en vergaderingen nog méér met professionele tools voor draadloos screensharen .

Professional Display stoot de beamer van de vergadertafel

We voorspellen dat Professional Displays op termijn de overhand nemen – door huntoegankelijkheid, gebruiksgemak en kostenefficiëntie . Sommige ondernemingen waagden zich al aan de overstap. Zo integreerde het Belgische IT-bedrijf Aurelium met succes Professional Displays in zijn flexruimtes.

Hoe kies jij nu het juiste display voor je vergaderzaal? En met welke omstandigheden moet je rekening houden? Met deze tips bouw je in een mum tijd de ideale meeting room .

Sneller evolueren?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste evoluties in business en technologie? Exclusieve promoties rechtstreeks in je mailbox krijgen? Schrijf je dan nu in voor de Evolve nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR U

GERELATEERDE PRODUCTEN