Rendabele flexplekken: Aurelium toont dat het kan

Door Samsung België 27.08.2016

Rendabele flexplekken in kantoor Aurelium

Kantoorruimte blijft een probleem voor veel IT- en consultancy-ondernemingen. Als uw consultants op de baan zijn, blijft u achter in een akelig leeg kantoor. Zijn ze plots tegelijk niet op de baan, dan zit u met plaatstekort. De Belgische ICT-onderneming Aurelium kende hetzelfde probleem. Maar nu niet meer, want Aurelium bouwde een té groot kantoor. Waarom vraagt u?

Werkplaats 2.0

Meer en meer kmo ’ s huren flexplekken om hun plaatsprobleem op te vangen. Doorgaans zijn er 2 types flexplekken . Het eerste is de klassieke co-working space . Deze voorziet voldoende plaats maar weinig materiaal of ondersteuning. Het tweede type, aangeboden door gespecialiseerde firma ’ s, is beter uitgerust, maar ook veel duurder en vaak gevaarlijk ongezellig.Daarom combineerde Aurelium het beste van beide werelden. Het bouwde een groot kantoor met goeie uitrusting en een fijne vibe. Bezoekers konden zelfs rekenen op uitstekende technologische ondersteuning. De lege plekken waren in een oogwenk verhuurd.

Geïntegreerd kantoor

Een professionele AV-integrator werd ingehuurd voor het project. Het doel? Een geïntegreerde en geïnformeerde werkplek creëren. Bij het binnenkomen, bijvoorbeeld, merkt u meteen een scherm op met de actuele verkeerssituatie. Zo blijft iedereen up-to-date over de onvermijdelijke Belgische files.

Maar er moet natuurlijk ook productief gewerkt kunnen worden, de 4 vergaderzalen in het nieuwe kantoor zijn uitgerust met digitale schermen. U kan dus met elk device eenvoudig projecteren en efficiënt vergaderen .

Efficiënt vergaderen in flexplekken Aurelium

Back to business

Aurelium kreeg een uitdaging voor de kiezen en heeft er een echte troef van gemaakt. Een bedrijfsruimte met voldoende bureaus als iedereen aanwezig is, een winstgevende business als er lege plekken zijn. Dankzij het geautomatiseerde reservatiesysteem en visuele communicatie via schermen, kan Aurelium helemaal focussen op haar corebusiness: ICT.

Sneller evolueren?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste evoluties in business en technologie? Exclusieve promoties rechtstreeks in je mailbox krijgen? Schrijf je dan nu in voor de Evolve nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR U

Anatomie van de perfecte vergaderruimte

Anatomie van de perfect ingerichte vergaderruimte

Samsung, productivity, presenteer draadloos, toptools

Presenteer draadloos met 3 toptools

GERELATEERDE PRODUCTEN

FHD Large Format Display  65" DM65E-BC

DM65E-BC