Какво се е променило при Синхронизиране с OneDrive в приложението Галерия?
Функцията за синхронизиране с OneDrive в приложението Samsung Галерия беше прекратена. Ако я използвате, за да съхранявате снимките и видеоклиповете си в OneDrive, няма причина за притеснение. Вашите съществуващи снимки и видеоклипове остават защитени в OneDrive и можете да продължите да архивирате нови чрез приложението OneDrive.
Кога беше прекратено синхронизирането с OneDrive в приложението Галерия?
Синхронизирането на Галерията с Microsoft OneDrive беше прекратено на 30 септември 2026 г. Връзката между вашия Microsoft профил и вашия Samsung профил също беше премахната.
Какво се случи със снимките и видеоклиповете, които вече са съхранени в OneDrive?
Нищо не е изтрито. Снимките и видеоклиповете, съхранени в OneDrive чрез Синхронизиране с OneDrive, остават в OneDrive и можете да ги преглеждате в приложението OneDrive. Ако желаете копие на вашето устройство, можете да ги изтеглите от приложението OneDrive.
Видях известие „Синхронизирането с OneDrive скоро приключва“ в приложението Галерия. Какво трябва да направя?
Това известие имаше за цел да ви информира, че синхронизирането с OneDrive приключва. Вашите снимки и видеоклипове в OneDrive не са изтрити. За да продължите да архивирате нови снимки и видеоклипове, докоснете Научете повече в известието, след това изберете Архивиране на Камера в приложението OneDrive и следвайте стъпките на екрана. Можете също така да го настроите ръчно, като използвате стъпките по-долу.
Как мога да архивирам снимки и видеоклипове, след като тази функция бъде прекратена?
Можете да продължите да запазвате снимки и видеоклипове от вашето устройство в OneDrive, като използвате функцията „Архивиране на Камера“ в приложението OneDrive.
Мога ли да архивирам снимки от други папки в OneDrive?
Да. Освен снимките от Камера, можете да архивирате изображения, запазени в други папки, като социални мрежи и приложенията за редактиране на снимки.
- Включете Категоризиране, за да запазите снимките си в оригиналните им папки.
- Изключете Категоризиране, за да се запазват всички снимки в папката Camera Roll.
Благодарим Ви за обратната връзка
Моля отговорете на всички въпроси.