Lataa Bixby Vision -sovelluksen uusin versio

Bixby Vision -sovelluksen uusimman version voi ladata kahdella tavalla.

Bixby Vision -sovellusnäkymä Galaxy Store -sovelluskaupassa.

1. Automaattinen päivitys

Jos päivitys vaaditaan, sinua pyydetään asentamaan uusi päivitys, kun käynnistät Bixby Vision -sovelluksen.

2. Tarkista uusin versio Bixby Vision -asetuksista

Bixby Vision -näkymä. Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Bixby Vision -näkymä. Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 1. Avaa Bixby Vision ja napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Bixby Vision -näkymä. Valitse "Asetukset". Bixby Vision -näkymä. Valitse "Asetukset".

Vaihe 2. Valitse avautuvasta valikosta "Asetukset".

Bixby Vision -näkymä. Valitse "Asetukset". Bixby Vision -näkymä. Valitse "Asetukset".

Vaihe 3. Valitse "Asetukset"-valikosta "Tietoja Bixby Visionista".

Bixby Vision -näkymä. Valitse "Asetukset" Bixby Vision -näkymä. Valitse "Asetukset"

Vaihe 4. Nyt näet kaikki Bixby Vision -sovelluksen ja asennetun version tiedot.