Bixby Vision -toiminnon käyttäminen

Bixby Vision -toimintoa voi käyttää seuraavilla tavoilla riippuen, käytätkö sitä kamerasta, galleriasta, verkkosivuston kuvasta vai päänäytön pikavalinnasta.

Bixby Vision käytettäessä verkkosivuston tekstin tunnistamiseen.
Vaihe 1. Kuva kamerasta ja näytön "Lisää"-valikosta. Vaihe 1. Kuva kamerasta ja näytön "Lisää"-valikosta.

Vaihe 1. Avaa kamera ja valitse oikeasta laidasta "Lisää".

Vaihe 2. Kuva kamerasta ja "Bixby Vision" -vaihtoehdon valitsemisesta. Vaihe 2. Kuva kamerasta ja "Bixby Vision" -vaihtoehdon valitsemisesta.

Vaihe 2. Valitse valikosta "Bixby Vision".

Vaihe 1. Kuva laitteen galleriasta haluttu kuva valittuna. Vaihe 1. Kuva laitteen galleriasta haluttu kuva valittuna.

Vaihe 1. Avaa galleria ja valitse kuva, jota haluat käyttää galleriasta.

Vaihe 2. Kuva valitusta kuvasta. Napauta Bixby Vision -kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Vaihe 2. Kuva valitusta kuvasta. Napauta Bixby Vision -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta Bixby Vision -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 1. Kuva Samsungin verkkosivustosta. Paina pitkään valittua kuvaa. Vaihe 1. Kuva Samsungin verkkosivustosta. Paina pitkään valittua kuvaa.

Vaihe 1. Avaa Samsung Internet ja paina pitkään kuvaa, jonka haluat etsiä.

Vaihe 2. Kuva pitkään painamisesta ja valikon avaamisesta, jossa valitaan "Hae Bixby Visionilla". Vaihe 2. Kuva pitkään painamisesta ja valikon avaamisesta, jossa valitaan "Hae Bixby Visionilla".

Vaihe 2. Valitse valikosta "Hae Bixby Visionilla".

Vaihe 3. Kuva valittuun kuvaan liittyvästä tulosnäytöstä. Vaihe 3. Kuva valittuun kuvaan liittyvästä tulosnäytöstä.

Vaihe 3. Kaikki valittuun kuvaan liittyvät hakutulokset näytetään näytössä.

Vaihe 1. Kuva galleriasta ja Bixby Vision -valikon painamisesta oikeassa ylälaidassa. Vaihe 1. Kuva galleriasta ja Bixby Vision -valikon painamisesta oikeassa ylälaidassa.

Vaihe 1. Avaa Bixby Vision galleria-osiossa kuvatulla tavalla. Napauta valikkoa Bixby Vision -kuvakkeessa oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Kuva Bixby Vision -sovelluksesta ja napautuksesta oikeassa yläkulmassa. Vaihe 2. Kuva Bixby Vision -sovelluksesta ja napautuksesta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta valikkoa oikeassa ylälaidassa.

Vaihe 3. Kuva valikosta ja asetusten napauttamisesta. Vaihe 3. Kuva valikosta ja asetusten napauttamisesta.

Vaihe 3. Valitse "Asetukset".

Vaihe 4. Kuva Bixby Vision -asetuksista valitsematta "Lisää Bixby Vision sovellusnäyttöön". Vaihe 4. Kuva Bixby Vision -asetuksista valitsematta "Lisää Bixby Vision sovellusnäyttöön".

Vaihe 4. Valitse "Lisää Bixby Vision sovellusnäyttöön".

Vaihe 5. Kuva Bixby Vision -asetuksista ja "Lisää Bixby Vision sovellusnäyttöön". Vaihe 5. Kuva Bixby Vision -asetuksista ja "Lisää Bixby Vision sovellusnäyttöön".

Vaihe 5. Nyt valittu vaihtoehto näkyy aktivoituna.

Vaihe 6. Kuva aloitusnäytöstä ja Bixby Vision -sovelluksesta. Vaihe 6. Kuva aloitusnäytöstä ja Bixby Vision -sovelluksesta.

Vaihe 6. Siirry aloitusnäyttöön, jossa näet sovelluksen kuvakkeen. Avaa "Bixby Vision" napauttamalla sovelluskuvaketta.