Jet Bot -imurin asentaminen

Jet Bot -imurin mukana toimitetaan kaikki, mitä tarvitset. Muutama asia on kuitenkin tarkistettava, kun käytät Jet Bot -imuria ensimmäistä kertaa. Laitteen sivussa oleva hätäkytkin on oltava kytkettynä ja Jet Bot -imurin latauksen on oltava täynnä. Aloita Jet Bot -imurin käyttäminen noudattamalla alla olevia asennusohjeita.

Tarkista ensin itse laite

Kun olet ottanut Jet Bot -imurin pakkauksesta, tarkista laite ennen ensimmäistä käyttökertaa. Noudata alla olevia tarkistusohjeita. Muista lisäksi, että Jet Bot -imurin on oltava täyteen ladattuna ennen ensimmäistä käyttökertaa.

irrota valkoinen tiiviste irrota valkoinen tiiviste

Vaihe 1. Avaa Jet Bot -imurin yläkansi ja irrota valkoinen tiiviste.
(vain Jet Bot ja Jet Bot +)

Jos sinulla on Jet Bot AI + -mallin imuri, irrota laitteen virtakytkimen päällä oleva tarra laitteen sivusta.

Tarkista laitteen sisäosa Tarkista laitteen sisäosa

Vaihe 2. Tarkista, että moottorin suodatin ja hienopölysuodatin ovat paikoillaan laitteen sisällä. Jos pölylokero ei ole paikoillaan, aseta se paikoilleen ennen käyttöä.

tarkista virtapainike tarkista virtapainike

Vaihe 3. Irrota virtapainikkeeseen kiinnitetty keltainen tiiviste Jet Bot -imurin sisältä ja kytke Jet bot -imurin virta painamalla virtapainiketta.

Jet Bot -imurin käytön aloittaminen

Kun olet tarkistanut laitteen, asenna puhdistusasema Jet-Bot -imurin lataamista varten. Puhdistusasema on Jet Bot -imurin latauspiste ja telakka-asema.

liitä johdot liitä johdot

Vaihe 1. Liitä virtajohto telakka-asemaan. Aseta virtajohto kiinnitysuraan telakka-aseman takaosassa.

puhdistusaseman oikea sijoittaminen puhdistusaseman oikea sijoittaminen

Vaihe 2 Aseta puhdistusasema tasaiselle pinnalle, jossa ei ole esteitä, ja virtalähteen lähellä. Älä aseta mitään esteitä 0,5 metrin etäisyydelle puhdistusaseman sivuista tai 1 metrin etäisyydelle sen eteen.

liitä virtajohto liitä virtajohto

Vaihe 3. Liitä virtajohto pistorasiaan. Kun virta on kytketty, puhdistusaseman yläosassa oleva tilalamppu palaa hetken valkoisena.

Huomautus:

• Huomaa, että puhdistusaseman virta on pidettävä kytkettynä.
  • Jos puhdistusaseman virta katkaistaan, Jet Bot ei löydä telakka-asemaan eikä pysty latautumaan automaattisesti.
Aseta Jet Bot telakka-asemaan Aseta Jet Bot telakka-asemaan

Vaihe 1. Aloita lataaminen asettamalla Jet Bot manuaalisesti telakka-asemaan.

tarkista, että merkkivalo palaa vihreänä tarkista, että merkkivalo palaa vihreänä

Vaihe 2. Tilamerkkivalo vaihtuu vihreäksi, kun lataus on valmis.

tarkista, että merkkivalo palaa vihreänä tarkista, että merkkivalo palaa vihreänä

Vaihe 1. Tarkista, että tilamerkkivalo on vihreä.

31tarkista, että hätäkytkin on kytkettynä 31tarkista, että hätäkytkin on kytkettynä

Vaihe 2. Tarkista, että laitteen sivussa oleva hätäkytkin on kytkettynä ja kytke Jet Bot -imuriin virta painamalla virtapainiketta.

Paina käynnistyspainiketta Paina käynnistyspainiketta

Vaihe 3. Aloita puhdistaminen painamalla Jet Bot -imurin ▷∥ -painiketta.

Huomautus:

• Hätäkytkin on kytkettävä ennen laitteen käyttämistä.
  • Jet Bot -imurissa ei ole kauko-ohjainta. Laitteessa on vain Käynnistys-, Lopetus- ja Lataus-toiminnot.
  • Jotta voit käyttää kaikkia käteviä Jet Bot -imurin toimintoja, yhdistä Jet Bot älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen.

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.