Jet Bot -imurin käyttäminen SmartThings-sovelluksella

Ohjaa Samsung-laitteitasi innovatiivisella älylaitteiden kanssa yhteensopivalla alustalla, joka tekee elämästäsi helpompaa. Liitä Jet Bot -imuri SmartThings-sovellukseen ja ohjaa sitä vain kosketuksella, jotta saat enemmän vapaa-aikaa kotitöistä muuhun.

Tutustu Jet Bot -imurin toimintoihin SmartThings-sovelluksessa

Jotta voit käyttää käteviä Jet Bot -imurin toimintoja, yhdistä Jet Bot älypuhelimesi SmartThings-sovellukseen. SmartThings-sovellus on yksinkertainen, helppokäyttöinen laitteidesi kauko-ohjain.

Varmista, että Jet Bot ja älypuhelin on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon ennen aloittamista. Kaikkia toimintoja käytetään Wi-Fi-yhteydellä. Synkronoida myös Samsung-tilisi ja SmartThings-sovellus Jet Bot -imurin kanssa.

jet bot ja smartthings

Kun olet liittänyt Jet Bot -imurin SmartThings-sovellukseen, näet asennetun robotti-imurin kuvan SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä. Napauta robotti-imurin kuvaa ja valitse maasi. Noudata SmartThings-sovelluksen ohjeita, määritä Jet Bot -imurin kieli ja ohjaa se opettelemaan kotisi tilat.

Avaa SmartThings-sovellus ja valitse Robotti-imuri Avaa SmartThings-sovellus ja valitse Robotti-imuri

Vaihe 1. Valitse Robotti-imuri SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä.

Valitse kieli Valitse kieli

Vaihe 2 . Valitse Kieli.

Valitse opetteluasettelu Valitse opetteluasettelu

Vaihe 3. Valitse kartoitusmenetelmä.

Valitse luo kartta puhdistettaessa Valitse luo kartta puhdistettaessa

Vaihe 4. Kun Luo kartta puhdistettaessa on valittuna, Jet Bot aloittaa kartan laatimisen LiDAR-anturilla.

Jet Bot laatii karttoja Jet Bot laatii karttoja

Vaihe 5. Jet Bot luo karttoja mittaamalla rakennuksen rakenteita ja etäisyyksiä LiDAR-anturilla.

Jet Bot luo karttoja ja tunnistaa alueita automaattisesti Jet Bot luo karttoja ja tunnistaa alueita automaattisesti

Vaihe 6. Jet Bot luo karttoja ja tunnistaa alueita automaattisesti.

(Voit muuttaa alueiden nimiä valitsemalla Muokkaa karttaa ja Nimeä uudelleen. Katso jäljempää kohta Hallitse karttoja.)

Valitse asetukset Valitse asetukset

Vaihe 7. Napauta kolmea pistettävä oikeassa ylänurkassa, jos haluat nähdä Asetukset.

Meny för inställningar Meny för inställningar

Vaihe 8. Tässä voit valita Jet Bot -imurin Asetukset och Tiedot .

Huomautus: Huonekalujen ympäri -toiminto on käytettävissä vain Jet Bot AI + -mallissa.

Luotuasi kartan napauta kolmea pistettä oikeassa ylänurkassa ja avaa Asetukset.

• Äänitila: Voit valita laitteen kolmesta äänitilasta. (Ääni, äänitehoste, mykistä)
  • Kieli: Käytettävissä on 14 kielivaihtoehtoa.
  • Äänenvoimakkuus:  Voit valita laitteen neljästä äänenvoimakkuuden tasosta. (Mykistetty, taso 1, taso 2, taso 3)
  • Kielletty aika: Jos asetat kielletyn ajan, Jet Bot ei siivoa tänä aikana.
  • Etsi robotti-imuri: Näet, missä laite on.
  • Vältettävän esineen koko: Voit määrittää robotti-imurin välttämään esteitä kolmella eri herkkyystasolla. (Pieni, keskikokoinen, suuri)
  • Esteen tunnistus: Voit määrittää huoneen/sijainnin esteiden tyypit.
  • Seinien puhdistamisen asetukset: Voit asettaa Jet Bot -imurin puhdistamaan seinien vierestä. (Käytössä, pois käytöstä)

Huomautus: Seinien puhdistamisen asetukset ovat käytettävissä vain Jet Bot AI + -mallissa.

Siirry robotti-imurin aloitus näyttöön SmartThings-sovelluksessa

Voit käyttää SmartThings-sovellusta Jet Bot -imurin kauko-ohjaimena. Napauta robotti-imurin kuvaa SmartThings-sovelluksen aloitusnäytössä ja aloita Jet Bot -imurin ohjaaminen. Näet alla olevat perusasetukset.

Valitse asetuksia ja muokkaa niitä. SmartThings-sovelluksen aloitusnäytön asetukset voivat vaihdella paikallisten olosuhteiden tai Jet Bot -imurin mallin mukaan.

smartthings ja imurin aloitusnäyttö

Voit valita tilan, joka on tarkoitettu erityisesti tehokkaaseen puhdistamiseen. Valitse Tila robotti-imurin aloitusnäytössä.

1. tilatyyppi (Puhdistaa koko alueen ensin ja lopuksi seinät): Jet Bot kerää nurkkiin ja reunoihin kerääntyneen lian ensin koko alueelta.

2. tilatyyppi (Puhdistaa seinät ja reunat ensin ja lopuksi koko alueen): Jet Bot poistaa ensin jokapäiväisen pölyn ja lian ennen koko alueen puhdistamista.

3. tilatyyppi (Liikkuu edestakaisessa kuviossa ja puhdistaa nopeasti koko alueen): Jet Bot puhdistaa nopeasti koko alueen edestakaisella liikkeellä.

jet bot -imurin tilatoiminnot

Huomautus: Valittua asetusta ei voi vaihtaa puhdistuksen aikana. (Muutokset vaikuttavat seuraavaan puhdistukseen).

Tässä voit valita Jet Bot -imurin imutehon tilan.

Valitse Imuteho aloitusnäytössä. Valitse Imuteho aloitusnäytössä.

Imuteho
Tryck Sugkraft på startskärmen.

imuteho maksimissa imuteho maksimissa

Maksimi
Jet Bot puhdistaa tehokkaasti maksimi-imuteholla.

imuteho älykäs imuteho älykäs

Älykäs
Jet Bot puhdistaa normaalilla imuteholla, mutta käyttää maksimi-imutehoa, kun se havaitsee maton tai suuren määrän likaa.

imuteho normaali imuteho normaali

Normaali
Jet Bot puhdistaa pienellä imuteholla ja säästää energiaa.

Jet Bot voi toistaa puhdistusasetukset, kunnes akku on tyhjentynyt.

• Jet Bot AI + mallissa puhdistustoiminto toistuu, kunnes akussa on virtaa noin 8 %.
  • Jet Bot- / Jet + -mallissa puhdistustoiminto toistuu, kunnes akussa on virtaa noin 14 %.

Reaaliaikainen sijainti / Puhdistusreitin opas: Nyt näet nopeasti Jet Bot -imurin liikkumisen kotisi kartalla missä tahansa ja näet, mistä se on puhdistanut, voit ohjata sitä pysähtymään tai lopettamaan ja näet puhdistushistorian.

• Näyttää sijainnin ja liikkumisreitin reaaliaikaisesti puhdistamisen aikana.
  • Näyttää väistetyt esteet kartalla (näyttää tunnistettujen esineiden kuvat ja tyypin valitulla kuvakkeella) (*vain Jet Bot AI +).

Puhdistustulosten opas: Tämä toiminto näyttää puhdistustulokset, kuten puhdistusajan, puhdistetun alueen, väistetyt esteet, pölyiset alueet ja sähköjohdot kartalla.

Puhdistushistoria: Jet Bot näyttää enintään 50 puhdistuskertaa.

Uudelleenpuhdistus (Estealue) (*vain Jet Bot AI +): Näyttää puhdistusajan, alueen, väistetyt alueet kartalla, pölyiset alueet, puhdistusreitit jne. puhdistuksen tuloksena.

Jet Bot -imurissa on aktiiviset stereokameratyyppiset anturit, jotka voivat tunnistaa minkä tahansa yli 1 cm korkean esineen enintään 1 metrin etäisyydeltä. 3D-antureiden tehokkaan AI-oppimisteknologian ansiosta Jet Bot on oppinut etukäteen yli miljoona kuvaa erilaisten esineiden tunnistamiseen. Näin Jet Bot voi luoda tehokkaan kartan alueittain ja puhdistaan sen perusteella kotisi alueet.

Napauttaessasi Hallitse karttoja -aluetta, näet neljä osiota, joissa voit hallita ryhmiä ja määrittää karttaversion, joka sopii kotiisi. Lue alta, miten voit hallita kutakin osiota.

Kosketa sinistä ruutua näytössä ja määritä alue, jonka haluat puhdistaa.

imurin kartan hallitseminen smartthings-sovelluksella

1. No-go-alueet

no-go-alueet valittuna no-go-alueet valittuna

No-go-alueet
Määritä alueet, joita et halua puhdistettavan. Määritä estettävät alueet kielletyn ruudun asetuksella, kuten vessa, kuisti tai muu (Huone, Kodinhoitohuone, Monitoimihuone jne).

Määritä Kylpyhuone Määritä Kylpyhuone

Kylpyhuone
Määritä Kylpyhuone no-go-alueeksi.

Määritä Eteinen Määritä Eteinen

Eteinen
Määritä Eteinen no-go-alueeksi.

lisää muu estetyksi alueeksi lisää muu estetyksi alueeksi

Jne
Voit lisätä muita huonetyyppejä estetyiksi alueeksi tässä, kuten Lastenhuone, Kodinhoitohuone ja Monitoimihuone.

Huomautus:

• Aluetta laturin ympärillä ei voi määrittää muuksi kuin puhdistettavaksi.

2. Muokkaa karttaa

Muokkaa karttaa Muokkaa karttaa

Muokkaa karttaa
Muokkaa kartan huoneita valitsemalla Muokkaa karttaa.

Jaa huone Jaa huone

Jaa huone
Voit jakaa ja määrittää huoneita osioihin. Jaa huone vetämällä viiva napauttamalla ruutua. Jet Bot puhdistaa valitut huoneet ja kohdat niin, että voit hallita tilaa tehokkaammin.

Yhdistä huoneita Yhdistä huoneita

Yhdistä huoneita
Voit yhdistää kaksi vierekkäistä huonetta.

Nimeä uudelleen Nimeä uudelleen

Nimeä uudelleen
Valitse huone, jonka nimen haluat vaihtaa.

3. Muokkaa huonekaluja ja kodinkoneita

Voit valita huonekalun tai kodinkoneen, jonka haluat vaihtaa.

• Lisää huonekaluja ja kodinkoneita: Aloita muokkaaminen napauttamalla painiketta.
  • Valitse luettelo: Jet Bot puhdistaa lisäämiesi huonekalujen ja kodinkoneiden ympäriltä.
lisää huonekaluja ja kodinkoneita

Huomautus: Muokkaa huonekaluja ja kodinkoneita -toiminto on käytettävissä vain Jet Bot AI + -mallissa.

4. Määritä kartta uudelleen

Voit poistaa nykyisen kartan ja korvata sen uudella. Aloita napauttamalla Määritä uudelleen -painiketta.

määritä kartta uudelleen

Puhdistusvarauksen asetus

Voit määrittää puhdistusaikatauluun päivän, ajan, tilan, imutehon ja puhdistustyypin (huone, huonekalu, alue).

HomeCare Wizard näyttää käytössä olevien kulutusosien, kuten moottorin suodattimien, tehosuodattimien ja pölypussien, tilan ja näyttää niiden vaihtoajan.

Laitteen hoito

• Tästä näet Jet Bot -imurin suodattimen käyttötiedot.
  • Voit katsoa käyttötiedot Viikoittainen käyttö- tai Usein käytetty aika -toiminnoilla.
  • Tässä voit hallita AI-diagnoosin toimintoja.

Lisätarvikkeet

Tästä näet laitteen lisätarvikkeiden asetukset, käyttöoppaan jne.

Huomautus:

• Lataa Home Care Manager Service -sovellus SmartThings-sovelluksessa.
  • Se ei välttämättä ole yhteensopivia joidenkin valmistajien tablettien ja laitteiden kanssa.

Huomautus:

• Käytettävissä oleva tekniikka ja toiminnot voivat vaihdella maan, palveluntarjoajan, verkkoympäristön ja laitteen mukaan.
  • Ennen kuin kokeilet sovelluksen ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys.
  • Mobiililaitteen kuvat ja sisältö voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.