Miten jääkaapin oven hälytin otetaan käyttöön ja pois käytöstä?

Jos jääkaappi toimitetaan tehtaalta, jääkaapin oven hälytys on oletuksena käytössä. Jos haluat poistaa itse oven hälytyksen käytöstä, noudata alla olevia ohjeita.

Jääkaapin oven hälyttimen ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

• Ota oven hälytys käyttöön koskettamalla Door Alarm (ovihälytys) -painiketta.
  • Kun oven hälytys on käytössä oven hälytyksen ilmaisin on näkyvissä. Jos ovi on auki yli kaksi minuuttia, ilmaisin vilkkuu ja kuuluu hälytysääni.
  • Ota oven hälytys pois käytöstä koskettamalla Door Alarm (ovihälytys) -painiketta samalla tavalla kuin ottaessa hälytyksen käyttöön. Hälytyksen ilmaisin sammuu.
  • Tyyppi 1
Oven hälytyksen merkkivalo ohjauspaneelissa.
  • Tyyppi 2
Oven hälytyksen merkkivalo ohjauspaneelissa tyyppi 2.
  • Tyyppi 3
Oven hälytyksen merkkivalo ohjauspaneelissa tyyppi 3.

Vaihe 1. Napauta Sovellukset, avaa Fridge Manager -sovellus ja valitse Fridge Settings (jääkaapin asetukset).

Napauta fridge manager settings.

Vaihe 2. Napauta Door Alarm Deactivate (ovihälytys pois) ja valitse Proceed (jatka).

Napauta door alarm deactivate.