Samsung Find -sovelluksen ominaisuudet

Samsung Find -sovelluksen avulla voit jakaa sijaintisi perheen ja ystävien kanssa sekä helposti paikantaa kadonneet laitteet (kuten Galaxy-puhelimet, tabletit, kellot, kuulokkeet ja S Pen -kynät), jotka kuuluvat sinulle tai perheellesi. Voit myös helposti tarkistaa tunnisteiden sijainnin, jotka on kiinnitetty arvokkaisiin esineisiin, koiriin ja muihin.

Eri Galaxy-laitteet yhdistetty Samsung Find -sovellukseen

Huomiot:

• Samsung Find on tuettu kaikissa Galaxy-puhelin/tabletti-malleissa, joissa on One UI 2 (Android Q OS) tai uudempi käyttöjärjestelmäversio.
  • Samsung Find toimitetaan esiasennettuna uusissa laitteissa, joissa on One UI 6.1 versio. One UI 6.1 päivitetyt laitteet voidaan ladata Galaxy Storesta.

Ihmiset-välilehti: Jaa sijaintisi perheen ja ystävien kanssa

Voit jakaa sijaintisi perheesi ja yhteyshenkilöiden kanssa, jotka käyttävät sovellusta, sekä asettaa aikarajan sille, kuinka kauan he voivat nähdä sijaintisi. Henkilö, jonka kanssa jaat sijaintisi, voi myös jakaa oman sijaintinsa sinulle.

Näyttö Samsung Find Ihmiset -välilehdelle Näyttö Samsung Find Ihmiset -välilehdelle

Laitteet-välilehti: Etsi laitteesi tai perheenjäsenen laite

Voit tarkastella laitteidesi ja perheesi laitteiden sijainteja Samsung Find -sovelluksen kartalla, ja voit myös käyttää navigointisovellusta saadaksesi reittiohjeet sijainnistasi tiettyyn laitteeseen. Jos menetät puhelimesi, voit löytää laitteesi sen perheenjäsenen Samsung Find -sovelluksen avulla, joka on jakanut laitteesi sijainnin kanssasi etukäteen, tai kirjautumalla Samsung Find -verkkosivustolle (https://samsungfind.samsung.com).

Näytä Samsung Find Laitteet -välilehti Näytä Samsung Find Laitteet -välilehti

Kohteet-välilehti: Henkilökohtaisten tavaroiden seuranta

Voit käyttää Samsung Find -sovellusta parittaaksesi SmartTag-tunnisteet puhelimesi kanssa, jotta voit seurata henkilökohtaisia tavaroitasi, lemmikkejä ja muuta. Jos olet jo käyttänyt SmartThings-sovellusta parittaaksesi SmartTag-tunnisteet (tai muita seurantalaitteita) puhelimesi kanssa, voit löytää nämä laitteet listattuna Samsung Find -sovelluksen Kohteet-välilehdeltä.

Näyttö Samsung Find Kohteet -välilehdelle Näyttö Samsung Find Kohteet -välilehdelle

K. Onko se sama sovellus kuin SmartThings Find?
V. Se tarjoaa samanlaisia toimintoja kuin SmartThings Find, mutta Samsung Find on eri sovellus.

K. Mikä on ero? (Se on sama sovellus kadonneiden laitteiden löytämiseen.)
V. Olemassa oleva SmartThings Find tarjoaa laitteiden sijainnin ja muuta tietoa. Voit myös jakaa lapsen laitteen sijainnin Samsung-tilin perheryhmän ja SmartThings-sovelluksen paikkaperusteisen jäsenen perusteella.

Samsung Find -sovellus lisää siihen käsitteen Ihmiset ja tarjoaa sen välilehdillä (kuten Ihmiset, Laitteet ja Kohteet), mikä tekee siitä kätevän käyttää tarkoituksestasi riippuen. Lisäksi voit helposti jakaa ja tarkistaa perheen laitteet ja sijainnit Samsung-tilin perheryhmän perusteella.

K. Mitkä maat tukevat Samsung Find -sovellusta?
V. Samsung Find -sovellus on saatavilla kaikissa maailman maissa paitsi Kiinassa.

K. Onko SmartThings Find -palvelua, jota käytin "Etsi laitteeni" -palvelun kanssa, enää saatavilla?
V. Voit edelleen käyttää "Etsi laitteeni" -palvelua SmartThings Find -sovelluksessa.

K. Mitä laitteita näkyy Laitteet-välilehdellä?
V. Laitteet (kuten Galaxy-puhelimet, Galaxy-tabletit, Galaxy Book -kannettavat ja itsenäiset kellot), joita voidaan käyttää kirjautumalla suoraan laitteeseen Samsung-tililläsi, ja muut laitteet (kuten Buds-kuulokkeet, kellot ja S Pen -kynät), jotka on yhdistetty matkapuhelimeen BLE:n (Bluetooth Low Energy) avulla.

K. Ihmiset-välilehdellä näytetty sijainti on loppujen lopuksi laitteen sijaintitieto, joten mikä tekee siitä välilehdestä erilaisen kuin Laitteet-välilehti?
V. Ihmiset-välilehti näyttää laitteen sijainnin, jonka käyttäjä on asettanut edustavaksi laitteeksi kaikkien Samsung-tilin käyttäjän kirjautuneiden laitteiden joukosta, jotta jos käyttäjällä on useita laitteita, se selvästi ilmoittaa, mikä laite edustaa nykyisen käyttäjän sijaintia auttaakseen ratkaisemaan perheenjäsenten, ystävien ja muiden yhteystietojen turvallisuustarpeita.

K. Miten Kohteet-välilehti eroaa Laitteet-välilehdestä?
V. Kohteet-välilehti sisältää seurantalaitteet, kuten SmartTag, ja muita kohteita, jotka vaativat laitteen rekisteröinnin SmartThings-sovelluksen kautta. Laitteet-välilehti sisältää laitteita Samsung-tilillä (puhelimet, tabletit, Galaxy Books jne.) sekä kohteita, jotka on yhdistetty päälaitteeseen BLE:n avulla (Buds, kellot, S Pen -kynät jne.).

K. Kun menen kohtaan Kohteet, se pyytää minua lataamaan SmartThings-sovelluksen. Mistä syystä?
V. Jotta voit käyttää seurantaa, kuten SmartTagia, sen on oltava rekisteröity SmartThings-sovellukseen. SmartTag-rekisteröinti- ja hallintatoiminnot tarjotaan SmartThings-sovelluksen kautta, ja Samsung Find tarjoaa rekisteröityjen SmartTagien sijainti- ja jakamistoiminnot.

K. Ihmiset-, Laitteet- ja Kohteet-välilehdet eivät päivitä sijaintia enää eilisestä lähtien.
V. Samsung Find -sovellus ei päivitä sijaintia automaattisesti siirryttäessä Laitteet- tai Ihmiset-välilehteen.

Noudata alla olevia ohjeita päivittääksesi sijainnin sen jälkeen, kun olet avannut Samsung Find -sovelluksen.

1. Valitse Laitteet-välilehti > Napauta Päivitä (otsikon vieressä).
  2. Valitse Ihmiset-välilehti > Napauta Päivitä (otsikon vieressä).
  3. Valitse Kohteet-välilehti > Valitse haluttu kohde päivitettäväksi > Napauta Päivitä (otsikon vieressä).

K. Samsung Find -asetuksissa voin valita vain Google Mapsin kohdasta "Navigointisovellus". Muut asentamani navigointisovellukset (Waze ja AmiGO) eivät tunnisteta eivätkä näy siellä.
V. Samsung Find tukee tällä hetkellä vain Google Mapsia navigointisovelluksena.

K. Missä SmartTagien pariston taso näytetään?
V. Voit nähdä pariston tason SmartTagin tietosivulla, kun valitset Tagin sovelluksessa.

K. Missä puhelinten jäljellä oleva akun prosenttiosuus on Ihmiset-välilehdessä?
V. Ihmiset-välilehti tarjoaa sijainnin jakamistoiminnon perheen ja ystävien (ihmisten) kanssa Samsung-tilisi perusteella. Voit löytää jäljellä olevan akun prosenttiosuuden ja muut tiedot Laitteet-välilehdeltä.

K. En voi paikantaa kelloani Samsung Find -sovelluksessa, vaikka voin paikantaa kaikki muut laitteeni. Kaikki laitteeni ovat kirjautuneet Samsung-tililleni, kaikki luvat on myönnetty ja kaikki asetukset on tehty. Olen Bluetoothilla tai samassa Wi-Fi-verkossa. Lähellä etsiminen ei myöskään toimi. Mikä voisi olla syynä?
V. Tarkista, näkyykö kellosi Samsung-tilin laitelistassa (Asetukset > Samsung-tili > Laitteet). Jos sitä ei ole listalla, tarkista laitteen rekisteröinti uudelleen. Jos se puuttuu muista paikoista sekä Samsung Find -sovelluksesta, saatetaan tarvita lisätietoja.

K. Voinko valikoivasti piilottaa sijaintini tai laitteeni sijainnin kertomatta kenellekään? Minulla on salamyhkäinen laite, jopa perheeni tapauksessa.
V. Jos sinulla on useita laitteita rekisteröitynä samalla Samsung-tilillä, et voi valita laitekohtaisesti hyväksyä tai hylätä sijainnin ja laitteen tiedon jakamista perheesi kanssa Samsung Find-sovelluksessa. Voit hyväksyä tai hylätä jakamisen vain kaikkien Samsung-tilillesi rekisteröityjen laitteiden perusteella.

K. Jatkuuko sijaintini paljastuminen muille? Voiko joku muu jatkaa sijaintini seuraamista? Seuraavatko jaetut jäsenet jatkuvasti sijaintiani?
V. Sijaintisi jaetaan vain, jos toinen osapuoli pyytää sinua jakamaan sijaintisi ja hyväksyt pyynnön jakaa sijaintitietosi toiselle osapuolelle. Perheenjäsenten tapauksessa, jos et hyväksy sijainnin jakamispyyntöjä suoraan, sijaintitietojasi ei jaeta. Hyväksyessäsi sijainnin jakamisen voit valita kuinka kauan haluat jakaa sijaintisi. (1 tunti / 1 päivä (24 tuntia) / Toistaiseksi (jatkuu kunnes kytket pois päältä)). Lisäksi aina kun toinen osapuoli tarkistaa sijaintisi, sinulle lähetetään sijaintikyselyilmoitus, ja voit lopettaa sijainnin jakamisen välittömästi halutessasi.

K. Voivatko lapset käyttää sitä millä tahansa iällä ilman rajoituksia? Onko erilaisia käyttötapauksia eri perhetileille?
V. Sekä vanhempien että lasten tilit ovat saatavilla. Lasten on saatava lupa vanhemmiltaan sovelluksen käyttöön ja heitä voidaan rajoittaa käyttämästä joitakin ominaisuuksia (kuten sijainnin jakamista).

K. Voiko lapsi jakaa sijaintinsa tai tietonsa laitteestaan muiden kanssa?
V. Lapsitileillä voit jakaa sijaintisi ja laitteesi tiedot vain perheenjäsenten kanssa, jotka ovat rekisteröityneet perheenjäseniksi Samsung-tilillesi.

K. Olin käyttämässä SmartThings Find -sovellusta aiemmin. Säilyvätkö laitteiden tai SmartTagien jakaminen SmartThings Find -sovelluksessa jaettuna Samsung Find -sovelluksessa?
V. SmartThings Find -sovelluksen laitteiden ja SmartTagien jakaminen perustuu SmartThings-jäseniin. Samsung Find -sovelluksen jakamispalvelut perustuvat Samsung-tileihin, joten laitteiden tai SmartTagien jakamiseen liittyvä tieto SmartThingsissa ei säily.

K. Onko laitetta mahdollista paikantaa, vaikka sen sijainti olisi poistettu käytöstä? Voimmeko aktivoida sen etänä, jos voimme todistaa laitteen kuuluvan meille.
V. Sijaintitietojen käytön suostumuksen on oltava käytössä laitteessa, jota haluat paikantaa, eikä suostumusta voi asettaa etänä. Jos sijaintitietojen käyttöoikeus on poistettu käytöstä, et voi paikantaa laitetta Samsung Find -sovelluksessa.

Kuitenkin, jos laite on rekisteröity Samsung-tilillesi ja Salli tämän puhelimen löytyä -asetus on aktivoitu kohdassa Asetukset > Etsi oma mobiililaitteesi, sijainti voidaan löytää muiden käyttäjien Galaxy-laitteiden avulla.

K. Voinko käyttää tunnistetta asentamatta Samsung Find -sovellusta?
V. Ei, SmartThings-sovellusta on käytettävä SmartTagien rekisteröimiseen ja käyttämiseen suoraan tai SmartTagien jakamiseen muiden perheenjäsenten kanssa.

K. Puhelimeni varastettiin, ja yritän poistaa tietoni, jotta varas ei pääse käsiksi valokuviini, asiakirjoihini tai yhteystietoihini. Näyttää siltä, että puhelinta ei ole vielä yhdistetty wifiin. Onko tapa saada ilmoitus heti, kun puhelin on yhdistetty Wi-Fiin, jotta voin poistaa kaikki tietoni? Mikä on mahdollisuus siihen, että joku pääsee käsiksi tietoihini, jos puhelimessani oli 4-numeroinen tunnuskoodi?
V. Voit poistaa kadonneen puhelimesi tiedot Samsung Find -verkkosivuston kautta (https://samsungfind.samsung.com). Jos olet ottanut käyttöön "Salli tämän puhelimen löytyä" -vaihtoehdon kadonneessa puhelimessasi, voit kirjautua Samsung Find -verkkosivustoon samalla Samsung-tilillä ja poistaa tiedot kadonneesta laitteesta "Poista tiedot" -toiminnon avulla.

K. Voinko käyttää kaikkia Samsung Find -sovelluksessa saatavilla olevia ominaisuuksia verkossa?
V. Verkkopalvelun pääasiallinen tarkoitus on auttaa sinua ja perhettäsi löytämään laitteesi ilman Samsung Find -sovellusta. Ihmiset-välilehden ominaisuutta, jolla voidaan jakaa ja katsoa perheen ja ystävien nykyinen sijainti Samsung Find -sovelluksessa, ei ole saatavilla verkossa. Lisäksi jotkin kuhunkin laitteeseen liittyvät toiminnot Laitteet-välilehdellä ja Kohteet-välilehdellä voivat olla rajoitettuja paitsi laitteen paikantamistarkoituksessa, kun se on kadonnut, laitteen lukitsemiseksi luvattoman käytön estämiseksi ja omistajan oikeuksien ja etujen suojaamiseksi tarkoitetut toiminnot.

K. Tarjoatteko verkkopalveluita?
V. Tarjoamme Samsung Find -verkkopalveluita sovellussivustolla https://samsungfind.samsung.com

K. Mikä on erilaista Samsung Find -verkkosivustossa verrattuna vanhaan SmartThings Find -verkkosivustoon?
V. SmartThings Find -verkkosivusto mahdollisti vain laitteesi ja lapsesi laitteen sijainnin tarkistamisen. Samsung Find -verkkosivusto mahdollistaa laitteesi sijainnin tarkistamisen sekä jokaisen laitteen sijainnin perheesi tilissä, jos olet jakanut jokaisen laitteen sijainnin perheesi tilissä. Jos hukkaat jaetun laitteen perheesi tilissä, voit soittaa sille auttaaksesi sen paikantamisessa. (Soita-ominaisuutta ei tueta SmartTag-laitteille.)

Huomaa, että jotkin SmartThings Find -verkkosivustolla saatavilla olevista ominaisuuksista ovat edelleen kehitysvaiheessa Samsung Find -verkkosivustolla. Ominaisuudet päivitetään vähitellen. Sillä välin, jos haluat käyttää näitä ominaisuuksia, käytä SmartThings Find -verkkosivustoa.