Kids Home -sovelluksen käyttäminen

Kids Home sisältää hauskaa ja turvallista sisältöä lapsille leikkisässä oppimisympäristössä.

Sen avulla voit asettaa peliajat, hallita käyttölupia ja laatia käyttöraportteja, joista tiedät, mitä lapsesi on opetellut.

Huomaa: Kids Home löytyy Galaxy S10 ja Tab S4 -laitteilta. Muihin Android-version 9.0 laitteisiin sen voi ladata Galaxy Appsista.

Asetukset ja käyttäminen ensimmäisellä kerralla Napsauta Laajentaaksesi

Kids Homeon helppo määrittää ja se sijaitseen puhelimesi ilmoituspaneelissa.

1 Vedä ilmoituspaneeli alas ja pyyhkäise vasemmalle.
2 Aloita määritys napauttamalla Kids Home -kuvaketta ja käynnistä lataus valitsemalla "Aloita".
Aloita asetusten määrittäminen napauttamalla Kids Home -kuvaketta ilmoituspaneelissa
3 Aseta PIN-koodi napauttamalla "Seuraava". Oletuskoodi on 0000.

Kids Home -sovelluksen PIN-koodin avulla voit määrittää lapsilukon, tarkastella käyttöraportteja sekä kaikkein tärkeimpänä lapset eivät voi poistua Kids Home -sovelluksesta ilman sitä.

4 Kids Home -etusivu tulee näkyviin.
5 Ensimmäisellä käyttökerralla joudut ehkä lataamaan jokaisen etusivun sovelluksen.
Tärkeimpien ominaisuuksien yleiskatsaus Napsauta Laajentaaksesi

Määritettyäsi Kids Home -sovelluksen voit tutustua sen tärkeimpiin ominaisuuksiin.

• Oma puhelin: Lapset voivat soittaa yhteystietoihin, jotka löytyvät vanhempien sallimasta luettelosta.
  • Oma kamera: Lasten kamera kuvaamiseen ja tarrojen lisäämiseen.
  • Oma galleria: Kids Home -sovelluksessa luotujen tai vanhempien sallimien kuvien ja piirustusten galleria.
  • Oma selain: Selain turvalliseen vanhempien sallimien verkkosivustojen selaamiseen.
Kids Home -ominaisuuksien yleiskatsaus

Lapset voivat valita laajasta luovasta sisällöstä, johon kuuluu värittäminen, tarrojen luominen, ääntä muuttava ohjelmisto, pelejä ja videoita. Valikoimassa on myös koodauspeli, joka kehittää luovuutta ja loogista ajattelua.

LapsilukkoNapsauta Laajentaaksesi

Täältä pääset asetuksiin, luomaan lapselle profiilin, asettamaan päivittäiset peliajat ja tarkistamaan käyttö- ja toimintotiedot.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

• Aseta päivittäinen peliaika: Aseta päivittäinen peliaika arkipäiville ja viikonloppuihin.
  • Päivittäinen käyttö: Näyttää kunkin profiilin käytön päivän ja päivämäärän mukaan.
  • Toiminta: Näyttää käytetyt sovellukset.
  • Sallittu sisältö: Näyttää kaiken vanhempien salliman sisällön.
  • Galaxy Store lapsille: Näihin ominaisuuksiin pääsee vain Lapsilukko-näytön kautta PIN-koodilla.
Kids Home -lapsilukon tärkeimmät ominaisuudet
1 Avaa "Kids Home".
2

Napauta etusivun asetukset-kuvaketta.

3 Valitse "Lapsilukko".
Kids Home -lapsilukon käyttöönotto
4 Anna PIN-koodi.

Huomaa: Voit luoda enintään kuusi lasten profiilia.

Poistuminen Kids Home -sovelluksesta ilman PIN-koodia Napsauta Laajentaaksesi

Jos olet unohtanut PIN-koodisi etkä pääse pois Kids Home -sovelluksesta, sinun on palautettava sovellus seuraavasti.

1 Pidä painettuna virtapainiketta puhelimen reunassa, kunnes näkyviin tulee teksti "Sammuta".
2

Pidä painettuna näytön sammuta-kuvaketta, kunnes vaihtoehto "Turvallinen tila" tulee näkyviin.

3 Napauta "Turvallinen tila".
4 Kun puhelin on käynnistynyt uudelleen, siirry kohtaan "Asetukset".
5 Hae "Kids Home" ja valitse sovellus hakutuloksista.
6 Napauta "Poista asennus" ja vahvista napauttamalla "OK".
7 Paina uudelleen virtapainiketta ja käynnistä puhelin uudelleen ja poistu turvallisesta tilasta napauttamalla "Käynnistä uudelleen".
8 Puhelin ei ole enää Kids Home -tilassa.

Huomaa: Tämä menetelmä poistaa kaikki, tiedot, profiilit ja asetukset. Sovellus on asennettava ja määritettävä uudelleen.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.