Mitä teen, jos Galaxy Fit -näytölle tulee näkyviin huutomerkki?

AMOLED-värinäyttö antaa reaaliaikaista tietoa terveydestäsi yhdellä silmäyksellä. Joskus näytöllä kuitenkin näkyy huutomerkki, joka ei häviä. Lue, mitä huutomerkki tarkoittaa Galaxy Fit -laitteessa ja kuinka voit päivittää ja käynnistää sen uudelleen.

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna
Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Mitä tarkoittaa Galaxy Fit -laitteen huutomerkki?

Näytöllä näkyy "!". (huutomerkki), kun päivitys on epäonnistunut Bluetooth-yhteyden puuttuessa Galaxy Fit -laitteen ja puhelimen välillä.

huutomerkki Galaxy Fit -näytössä

Galaxy Fit -laitteen päivittäminen

Galaxy Fit -laitteen voi päivittää suoraan uusimpaan ohjelmistoversioon FOTA-toiminnolla Galaxy Wearable -sovelluksessa. Voit yrittää päivittämistä uudelleen myös yhdistetyn puhelimen Galaxy Wearable -sovelluksella.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus ja yhdistä puhelin uudelleen tällä sovelluksella.
Vaihe 2. Lataa ja asenna ohjelmisto Galaxy Wearable -sovelluksessa ja valitse Etusivu Päivitä ohjelmisto > Lataa ja asenna.

laitteen ohjelmiston päivittäminen

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.
Vaihe 4. Galaxy Fit käynnistyy automaattisesti uudelleen ohjelmiston päivityksen

Huomautus:

• Pidä puhelin laitteen läheisyydessä päivityksen aikana, jotta yhteys puhelimeen ei katkea.
• Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella langattoman palvelun tarjoajan, laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää virheraportin tai lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.