Päivitä ohjelmisto Samsung-älykelloosi

Sinunkaan Samsung-älykellosi ei koostu vain hammaspyöristä ja rattaista - vaan johdoista, tietosiruista ja ohjelmista! Ja kuten muidenkin älylaitteiden, myös kellon ohjelmistot ja sovellukset on päivitettävä aina silloin tällöin. Onneksi voit tehdä päivityksiä olipa sinulla puhelin tai ei!

Galaxy Watch

Huomautus: Saatavilla olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella puhelimen, kellon ja ohjelmiston versiosta riippuen.

Päivitä kellosi ohjelmisto

Kun puhelimesi ja kellosi ovat yhteydessä, voit käyttää Galaxy Wearable -sovellusta säännölliseen päivitysten hakuun. Tai jos olet alun perin määrittänyt kellosi ilman puhelinta, voit hakea päivityksiä itse kellolta.

Päivitä kellon ohjelmisto Android-puhelimella

1. Varmista, että kellossa riittää latausta, ennen kuin aloitat päivitysmenettelyn. Jos latausta ei ole vähintään 30 %, et ehkä voi suorittaa päivitystä.

2. Kun kello on yhdistetty, siirry Galaxy Wearable -sovellukseen ja avaa se.

3. Napauta Kellon asetukset ja napauta sitten Kellon ohjelmiston päivitys. Napauta Lataa ja asenna.

Kellon ohjelmistopäivitys näkyy korostettuna Galaxy Wearable -sovelluksessa

4. Kun ohjelmistopäivitystä suoritetaan, kello käynnistyy uudelleen ja näyttää edistymispalkin tai pyörivän animaation.

Voit myös päivittää kellon suoraan kellolta. Se pitää vielä yhdistää yhteensopivaan Android-puhelimeen. Avaa vain asetukset, siirry alas ja napauta ohjelmistopäivitystä.