Varmuuskopion luominen ja tietojen vieminen Galaxy Watch Activesta

Varmuuskopion luominen ja tietojen tallentaminenNapsauta Laajentaaksesi

Luo varmuuskopio Galaxy Watch Activen tiedoista käyttämällä Samsung Cloudia. Rekisteröi Samsung-tili ja kirjaudu sisään säilyttääksesi henkilötietosi ja Galaxy Watch Activen tiedot. Voit luoda varmuuskopion arkaluontoisista tiedoistasi ja käyttää niitä myöhemmin.

1 Avaa "Galaxy Wearable" -sovellus mobiililaitteellasi ja napauta "Koti"-painiketta vasemmalla.
2 Selaa alas ja valitse "Tili ja varmuuskopiointi" ja sitten "Varmuuskopioi ja tallenna".
Valitse Tili ja varmuuskopiointi
3 Napauta "Varmuuskopiointiasetukset" ja valitse kohteet, joista haluat luoda varmuuskopion.
4 Tallenna tiedot Samsung Cloudiin napauttamalla "Varmuuskopioi nyt".
Napauta Varmuuskopioi nyt

Kuvien tuominen mobiililaitteelta Napsauta Laajentaaksesi

Voit tuoda kuvia ja albumeita mobiililaitteeltasi Galaxy Watch Activeen käytettäviksi kellotauluna tai säilyttääksesi ne turvallisesti ranteessasi.

1 Avaa "Galaxy Wearable" -sovellus mobiililaitteellasi ja napauta "Koti"-painiketta vasemmalla.
2 Selaa vasemmalle ja valitse "Lisää sisältöä kelloon".
Valitse Lisää sisältöä kelloon
3 Napauta "Kopioi kuvat".
Napauta Kopioi kuvat
4 Valitse haluamasi tiedostot ja napauta "Valmis".
Valitse kopioitavat tiedostot ja napauta Valmis

Voit myös synkronoida mobiililaitteesi Galaxy Watch Activeen ja lisätä kuvia valitsemistasi albumeista automaattisesti kelloon.

1 Noudata edeltäviä vaiheita 1 ja 2.
2 Ota käyttöön siirtämällä "Automaattinen synkronointi" -valitsin oikealle.
Ota käyttöön siirtämällä Automaattinen synkronointi -valitsin
3 Napauta "Synkronoitavat albumit" ja valitse albumit, jotka haluat tuoda automaattisesti kelloon.
Valitse kelloon tuotavat albumit
4 Napauta "Valmis".

Huomaa: Valitut albumit tuodaan automaattisesti Galaxy Watch Activeen, kun sen akussa on vähintään 15 % virtaa jäljellä.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.