Level Active

Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Tekniset Tiedot

Level Active (EO-BG930)

Bluetooth
  • Versio 4.1
  • Profiles A2DP,HSP,HFP,AVRCP
  • Audio Streaming Yes
  • Multipoint Yes
Yleistä
  • Mikrofoni Yes
  • Pakkauksen sisältö Eartips(L,M,S), Wingtips(L,S), Wireclip, Charging Cable, QSG
Puhelutoiminnot
  • Puhelun Vastaanotto Yes
  • Mute/Reject Function Yes
Akku
  • Paneelin tyyppi Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time(Play/Talk/Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.
  • Akunkesto Up to 5.5 Hrs
  • Talk Time Up to 5.5 Hrs
  • Standby Time Up to 250 Hrs
Liitettävyys
  • 3,5 mm kuulokeliitäntä No
  • Micro USB Yes
Fyysiset ominaisuudet
  • Paino 18.2 g
Väri
White

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS