S Charger Pad

Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Tekniset Tiedot

S Charger Pad (EP-PG900I)

Yhteensopivuus
  • Yhteensopivat Mallit Yhteensopiva WPC: n kanssa
Yleistä
  • Ominaisuudet Langaton minilevy
  • Käyttöliittymä Micro USB
  • Pakkauksen sisältö Käyttöohje, laitteen laatikko, minilevy
Fyysiset ominaisuudet
  • Mitat (L x K x S, mm) 73,1 x 73,1 x 9,2 mm
  • Paino 51,2 g

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS