Hoe kan ik de naam van een nummer of album wijzigen in Samsung Music?

Samsung Music geeft je de mogelijkheid om je inhoud aan te passen door nummers of albums een eigen naam te geven.

Weergave van het afspeelscherm van Samsung Music.

Als je de naam van het nummer of het album wilt veranderen, volg je gewoon deze stappen:

1 Open je Samsung Muziek-app en op je afspeelscherm, selecteer je de meer knop, in de rechterbovenhoek van het scherm.
2 Selecteer de optie "Nummerdetails" en tik op "Bewerken".
3 Nu kan je de naam van de artiest, de naam van het nummer enzovoort wijzigen.

Je kan de albumafbeelding ook wijzigen via de optie "Omslagafbeelding wijzigen" in het menu "Meer”" op de pagina met albumgegevens.

Let op: Het toevoegen van songteksten wordt niet ondersteund. Voor sommige nummers wordt het wijzigen van informatie en coverafbeelding mogelijk niet ondersteund.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.