Video's blijven bekijken nadat je de Samsung TV Plus hebt verlaten

Zelfs als je de Samsung TV Plus-app verlaat, kan je je video's blijven bekijken door beeld-in-beeld (picture-in-picture) te gebruiken, een van de handigste functies.

Weergave van de beeld-in-beeld-functie van de Samsung TV Plus-app.

De beeld-in-beeld-functie instellen

Je kan de video die je aan het bekijken was op Samsung TV Plus voortzetten door de functie "Beeld-in-beeld" in het instellingenmenu van de app te gebruiken.

1 Ga naar Samsung TV Plus, tik op het pictogram met meer opties en selecteer "Instellingen".
2 Selecteer "Beeld-in-beeld".
3 Zet de knop "Beeld-in-beeld toestaan" aan.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.