Welke veranderingen worden toegepast met Galaxy Themes?

Met Galaxy-thema's kan je veel van de visuele aspecten van je telefoon wijzigen. Elk thema kan zijn eigen achtergronden, pictogramen of lettertypes bevatten, afhankelijk van het gekozen thema.

Galaxy Thema's toegepast op mobieltjes.

Wanneer je een nieuw thema toepast, kunnen de volgende gebieden veranderen:

• Vergrendel-scherm en achtergrondafbeelding op het beginscherm.
  • App-pictogrammen.
  • Visueel-ontwerp bij het uitvoeren van door Samsung geleverde toepassingen zoals telefoon, contacten, berichten en toetsenborden.
  • Geluiden zoals ringtone, schermaanraking en meer.
  • Lettertypen in sommige gebieden.
  • De algemene indeling van het toestel.

Let op: Niet alle hierboven genoemde punten zullen veranderen. Het toepassingsgebied kan variëren, afhankelijk van het thema, dus raadpleeg de "Beschrijving" op het detailscherm van elk thema om dit te weten te komen.

Als je je thema terug wilt wijzigen naar het standaardthema, volg dan deze stappen:

Stap 1. Start Galaxy Themes en tik op het pictogram "Menu" rechtsonder. Stap 1. Start Galaxy Themes en tik op het pictogram "Menu" rechtsonder.

Stap 1. Start Galaxy Themes en tik op het pictogram "Menu".

Stap 2. Bovenaan het scherm tik je op de optie "Mijn spullen". Stap 2. Bovenaan het scherm tik je op de optie "Mijn spullen".

Stap 2. Tik op de optie “Mijn Apps”.

Stap 3. In het tabblad "Thema's", selecteer "Standaard". Stap 3. In het tabblad "Thema's", selecteer "Standaard".

Stap 3. In het tabblad "Thema's", selecteer "Standaard".

Nadat je een thema hebt toegepast, kan je vrijelijk andere inhoud toepassen, zoals achtergronden, pictogrammen of AOD's.

• Om een andere achtergrond/icoon/AOD op je gekozen thema toe te passen, volg je deze stappen:
1 Start Galaxy Themes en tik op het pictogram "Menu".
2 Tik op "Mijn dingen" en selecteer het tabblad achtergronden, pictogrammen of AOD's voor de inhoud die je wilt toepassen.
  • Volg de volgende stappen om de Samsung-standaardachtergrond toe te passen nadat je het thema hebt toegepast:
1 Start Galaxy Themes en tik op het pictogram "Menu".
2 Tik op "Mijn dingen" en open het tabblad "Achtergronden".
3 Tik op "Voorgeladen" en selecteer de achtergrond die je wilt toepassen.
  • Volg deze stappen om de standaard Samsung-pictogrammen toe te passen nadat je het thema hebt toegepast:
1 Start de Galaxy Thema's-app en tik op de optie "Menu".
2 Tik op op "Mijn dingen" en open het tabblad "Pictogrammen" .
3 Selecteer het pictogram "Standaard".
  •  Om een standaard AOD toe te passen, volg je de volgende stappen:
1 Start Galaxy Themes en tik op het pictogram "Menu".
2 Tik in dit scherm op "Mijn dingen" en open het tabblad "AOD's".
3 Selecteer de "standaard" AOD.
  • Om een foto uit de galerij als achtergrond te gebruiken nadat je het thema hebt toegepast, volg je deze stappen:
1 Start de Galaxy Thema's-app en tik op de optie "Menu".
2 Tik op dit scherm op "Mijn dingen" en open het tabblad "Achtergronden" .
3 Selecteer het "Galerij"-pictogram en selecteer de persoonlijke foto van je keuze.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor Apps & Services.