Na het updaten naar Windows 8 wil mijn computer niet opstarten, wat kan ik doen?

Sommige Windows 7-software is niet compatibel met Windows 8. Deze software moet je mogelijk bijwerken of opnieuw installeren. Zie hieronder een overzicht van Samsung software dat niet compatibel is met Windows 8:

Samsung software dat niet compitabel is met Windows 8

Easy Settings Samsung Control Center, Easy Control Center, Easy Display Manager, Eco Mode, Fast Start, Easy Support Center, Samsung Support Center, Easy Software Manager, Samsung Recovery Solution, ModeShift etc...

Samsung software dat wel compitabel is:

SW Update, Support Center, Settings, Display Profile Installer, Infineon TPM Professional Package, Samsung Recovery Solution 5.3, Express Cache, Mode Shift, Sogou, ArcSoft TV, Auto Off, Easy File Share 1.3

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Bedankt voor je feedback!