Waarom kan ik geen DVD afspelen met Windows 8?

De DVD afspeelfunctie is als standaard functie verwijderd uit het Windows 8 besturingssysteem. Om een DVD af te kunnen spelen op je computer dien je het Windows 8 Media Center te installeren.

Dit kan alleen worden aangeschaft via de ‘Krijg meer functies met een nieuwe editie van Windows’ link. Deze link kun je vinden via Configuratiescherm → Systeem en Beveiliging → Systeem. |

Het is ook mogelijk om een DVD decoder van een derde partij te installeren om zodoende DVD’s af te kunnen spelen.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Bedankt voor je feedback!

Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag verder.

Online
24/7 bereikbaar

WhatsApp

Stel je vraag op WhatsApp
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Messenger

Stel je vraag op Messenger
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Twitter

Stel je vraag aan ons op Twitter
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Samsung Community

Stel je vraag aan onze Community
of deel je ervaringen met andere
Samsung gebruikers

Facebook

Stel je vraag aan ons op Facebook
24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week

Telefoon
24/7 bereikbaar

Door de landelijke maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus kan de wachttijd wat langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak. We raden je aan ons een bericht te sturen via Whatsapp of via Messenger.

lokaal tarief