Hoe gebruik ik mijn vaatwasser met SmartThings?

Verbind je Samsung vaatwasser met de SmartThings app en beheer je keukentaken met een simpele aanraking. Via de SmartThings app vindt je de meest efficiënte manier om jouw tijd en energie te besparen.

Ervaar verschillende functies met SmartThings

SmartThings appkan een eenvoudige afstandsbediening voor je apparaat.zijn.
Om de verschillende en handige vaatwasserfuncties via de app te gebruiken, verbindt je jouw Samsung vaatwasser met de SmartThings app op je smartphone. Selecteer vervolgens eenvoudigweg de gewenste functies op het scherm en tik erop.

Zorg ervoor dat je vaatwasser en smartphone zijn verbonden met een wifi-netwerk voordat je begint. Alle functies zijn beschikbaar via een wifi-verbinding. Nadat je je hebt aangemeld bij de SmartThings-app met je Samsung-account en de instellingen hebt gekozen, worden de SmartThings-app en vaatwasser automatisch gesynchroniseerd.

Let op: de SmartThings app-verbinding en beschikbare functies kunnen variëren, afhankelijk van het model vaatwasser dat je hebt.

samsung vaatwasser type1 met smartthings

Ontdek de belangrijkste functies op SmartThings

Let op: de SmartThings-schermcategorieën kunnen variëren, afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden of het apparaat dat je hebt.

Het is eenvoudig en gemakkelijk om een basis wascyclus in te stellen. Volg de onderstaande stappen. Je kunt extra instellingen toevoegen voor de cycli op het scherm.

vaatwasser type1 smartthings hoofdscherm vaatwasser type1 smartthings hoofdscherm

Stap 1. Tik op Normaal om de cyclusopties te zien.

vaatwasser type1 smartthings laadgids vaatwasser type1 smartthings laadgids

Stap 2.Stel de gewenste cyclus in en tik op OK Auto, Normaal, Zwaar, Delicaat, Express 60', Alleen spoelen en Zelfreiniging.

vaatwasser type1 smartthings checklists voor start vaatwasser type1 smartthings checklists voor start

Stap 3. Kies Rack Selection (rekselectie) om de wasgegevens voor een specifiek rek in de vaatwasser in te stellen.

Uit geselecteerd in zone booster Uit geselecteerd in zone booster

Stap 4. Kies Zone Booster om de waskracht voor het onderrek te intensiveren.

Uit geselecteerd in snelheidsverhoger Uit geselecteerd in snelheidsverhoger

Stap 5. Selecteer de Speed Booster om deze in of uit te schakelen.

Uit geselecteerd in Hi-Temp wassing Uit geselecteerd in Hi-Temp wassing

Stap 6. Tik om de Hi-Temp wasfunctie te selecteren om deze aan of uit te zetten.

Uit geselecteerd in ontsmetten Uit geselecteerd in ontsmetten

Stap 7. Selecteer de Sanitise-functie om deze in of uit te schakelen. Je kunt de watertemperatuur voor de laatste spoelcyclus van de hoge-temperatuur-ontsmetting kiezen.

Vertraag startmenu Vertraag startmenu

Stap 8. Selecteer de functie Delay start om een cyclus tot 24 uur uit te stellen.

Tik op de Laadgids op het hoofdscherm van de SmartThings-afwasmachine om tips te leren om de machine efficiënter te laden voordat je begint. Het wordt aanbevolen deze laadinstructies te raadplegen voordat je begint, voor een perfectere was bij het gebruik van de vaatwasser.

Laadgids geselecteerd Laadgids geselecteerd

Laadgids
Tik op de Loading guide op de SmartThings en zie hoe je items efficiënter kunt opslaan.

Laadgids Laadgids

Hoe de vaat te laden
Zie de aanbevolen laadgids voor de vaat.

Hoe borden te laden gids. Hoe borden te laden gids.

Binnenin de Laadgidsen
Tik en controleer de gedetailleerde gidsen voor elk artikel voordat je de vaatwasser gebruikt.

Bovendien zijn er checklists met voorzorgsmaatregelen die u moet volgen voordat je de vaatwasser gebruikt. In deze gidsen vindt u meer informatie over hoe u delicate voorwerpen in de vaatwasser moet behandelen.

Checklist voor geselecteerde start Checklist voor geselecteerde start

Checklist voor start

vaatwasser type1 smartthings vaattype vereist voorzichtigheid vaatwasser type1 smartthings vaattype vereist voorzichtigheid

Type bord vereist voorzichtigheid

vaatwasser type1 smartthings vaattype vereist voorzichtigheid vaatwasser type1 smartthings vaattype vereist voorzichtigheid

Type bord vereist voorzichtigheid

Opmerking:

• Beschikbare technologieën en functies kunnen per land, serviceprovider, netwerkomgeving of product verschillen.
  • Voordat je de app verbinding uitprobeert, moet je eerst controleren of de software van je toestel en de bijbehorende apps bijgewerkt zijn tot de nieuwste versie.
  • De afbeeldingen op het mobiele scherm van deze inhoud kunnen verschillen, afhankelijk van het model toestel dat jij hebt.

Ondersteuning nodig?
Maak gebruik van Hulp op Afstand voor TV.