Bekijk de camerafuncties van de Galaxy Z Flip

De modieuze nieuwe opvouwbare smartphone, de Galaxy Z Flip, biedt een ongekende camera-ervaring die je beste selfies en foto's vanuit elke denkbare hoek vastlegt met de ultra-brede lens en nacht hyperlapse.

Hands-free foto‘s en video‘s maken

Het vouwbare toestel is perfect voor hands-free fotografie wanneer je het coverscherm gebruikt of in gevouwen toestand (in Flex Free-stop-modus). Eenvoudig foto‘s maken met Galaxy Z Flip met een spraakopdracht of door je handpalm naar het scherm richten.

Opmerking: Flex-modus wordt enkel binnen een bepaald hoekbereik ondersteund.

beeld van toestel in freestop-modus

Opnamemethode selecteren

Stap 1. Open de smartphone en ga naar de Camera-app.

Stap 2. Tik op het pictogram Instellingen Links bovenaan.

Stap 3. Tik op menu Opnamemethode

Je kunt opnamemethodes als Spraakopdracht en Palm weergeven inschakelen.

• Tik op de schakelaar voor spraakbediening zodat je een foto kan nemen door trefwoorden als „Smile,“ „Cheese, „ of „Capture“ te zeggen. Je kunt ook een video maken door „Record video“ te zeggen.
  • Om palmherkenning te activeren, tik op de schakelaar voor Palm weergeven. Je kunt nu een foto nemen door je hand aan het scherm te tonen. Bij gebruik van het coverscherm, door je palm te tonen start de timer, zo weet je precies wanneer de foto genomen wordt.
screenshot van verschillende opnamemethodes

Verbeterde nachtfotografie

De Galaxy Z Flip's camera is zelfs ‘s nachts krachtig. In in Flex-stand kan het toestel als een statief en camera fungeren, geeft de Galaxy Z Flip je een nieuw soort nachtopname.

Met de Nachtmodus kun je tot 14 shots/5 seconden opnemen om in een enkele kristalheldere en duidelijke foto samen te voegen.

Om nachtmodus in te schakelen, op de Camera app, tik op menu MEER en tik op het icoon nachtmodus.

Gebruik de 'Night hyperlapse‘-functie op je camera om dynamische nachtvideo‘s te maken.

Om de nacht hyperlapse-modus in te schakelen, open de Camera app, tik op menu MEER en kies voor 'HYPERLAPSE'. Tik vervolgens op het maan icoontje.

maanpictogram op het toestel

Opmerking: Bij het maken van opnames in 'Night hyperlapse'-modus, moet je je telefoon stabiel houden. Er wordt aanbevolen om de telefoon rechtop te vouwen en op een stevige ondergrond te plaatsen.

Maak foto's en video's met een breed scala aan schermverhoudingen

screenshots van schermverhoudingen

Beschikbare schermverhoudingen

• 3:4: alleen foto (foto standaard ingesteld)
  • 9:16: foto, video (video standaard ingesteld)
  • 1:1: foto, video
  • 9:22: foto, video
  • 16:9:alleen video