Dowload Booster werkt niet goed, waardoor komt dit?

De Download Booster functie maakt het mogelijk om via Wi-Fi en 4G netwerken tegelijk te downloaden. Meer informatie over hoe je Download Booster inschakelt.

De Download Booster werkt niet optimaal in de volgende situaties:
- De te downloaden bestanden dienen groter dan 30MB te zijn.
- Een toestel kan Download Booster uitschakelen als het apparaat te warm wordt.
- Download Booster ondersteund geen e-mail applicaties die gebruik maken van het POP3 protocol.
- Als het netwerk onstabiel is (4G of Wi-Fi) schakelt het toestel het minst stabiele netwerk uit en download verder via het andere netwerk.
- Als de download snelheid op één van de netwerken sneller is dan op beide, schakelt deze automatisch over.
- Deze functie ondersteunt Hypertext Transmission Protocol (HTTP) en Hypertext 1.1
Transfer Protocol Secure (HTTPS). De functie kan niet worden gebruikt met andere
protocollen, zoals FTP (Download Booster werkt wel met apps zoals de Google Play Store, Samsung Apps, Youtube, Play Movies, Play Games, Internet (S-Browser), Chrome (Chrome Browser).

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.