Hoe dubbele bestanden vinden en verwijderen op uw Galaxy apparaat

Maak plaats vrij op uw Galaxy apparaat door snel en makkelijk dubbele bestanden te verwijderen.

Weergave van mijn Galaxy apparaat met geselecteerde bestanden en 'bestand' icoon.

Opslag analyseren om dubbele bestanden te vinden en te verwijderen

Weergave van gehighlight icoon Mijn bestanden. Weergave van gehighlight icoon Mijn bestanden.

Stap 1. Tik op “Mijn Bestanden”.

Weergave van Mijn bestanden met analyse van de opslag in highlight. Weergave van Mijn bestanden met analyse van de opslag in highlight.

Stap 2. Tik op “Opslag analyseren”.

Weergave van instellingen voor analyse van de opslag met dubbele bestanden gehighlight. Weergave van instellingen voor analyse van de opslag met dubbele bestanden gehighlight.

Stap 3. Tik op “Dubbele bestanden”.

Weergave van dubbele bestanden met bestanden en knop Alles Wissen gehighlight. Weergave van dubbele bestanden met bestanden en knop Alles Wissen gehighlight.

Stap 4. Tik op bestanden selecteren en tik op “Wissen” om te verwijderen.

Opgelet: Als ualle bestanden verwijdert nadat u deze hebt gecontroleerd, worden de originele bestanden ook verwijderd.