Hoe gebruik ik de Intelligent Scan om mijn Galaxy S9/S9+ te ontgrendelen?

Intelligent Scan gebruikt zowel je gezicht als je irissen, waardoor de veiligheid en bruikbaarheid worden verbeterd. Met deze functie kan je het scherm probleemloos ontgrendelen, zelfs als de omgeving te donker of te helder is.

Als je de schermvergrendelingmethode aanpast naar 'Swipe' of 'Geen', worden al je biometrische gegevens verwijderd. Als je je biometrische gegevens wilt gebruiken in apps of functies, zoals Samsung Pay, moet je je biometrische gegevens opnieuw registreren.

Registreren voor Intelligent Scan

1 Open Instellingen op 'Scherm vergrendelen en beveiliging'.
beveiliging s9
2 Tik op 'Intelligent Scan'.
Intelligent scan s9
3 Ontgrendel het scherm met de vooraf ingestelde schermvergrendelingsmethode. Als je geen schermvergrendelingsmethode hebt ingesteld, maak je er een.
patroon
4 Lees de instructies op het scherm en tik op 'Doorgaan'.
intelligent scanner
5 Registreer je gezicht en je irissen volgens de instructies
instructies s9 scanner
6 Wanneer een Intelligent Scan ontgrendelscherm verschijnt, tik je op 'Inschakelen' om je gezicht en irissen te gebruiken om het scherm te ontgrendelen.
beveiliging inschakelen