Hoe gebruik je Bixby met de Galaxy Buds?

Galaxy Buds draadloze oordopjes

Met de nieuwste software-update kunt je je Galaxy Buds (Plus/Live) bedienen met behulp van Bixby. Met deze functie kun je surround sound activeren of deactiveren, het touchpad vergrendelen of de equalizer wijzigen.

Let op: Bixby is alleen beschikbaar in sommige talen en bepaalde functies zijn mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van jouw regio. Deze functie is alleen beschikbaar wanneer een aangesloten mobiel apparaat Bixby ondersteunt.

Volg de onderstaande stappen om het Bixby spraakcommando in te stellen:

1 Open de Galaxy Wearable-app op je mobiele apparaat en tik op “Aanraakcontrols”.
Selecteer Aanraakcontrols
2 Tik in het gedeelte "Aanraken en vasthouden" op "Links" of "Rechts".
Tik op links of rechts als spraakcommando
3 Selecteer een spraakopdracht om Bixby te gebruiken.
Selecteer een spraakopdracht

Bixby 2.0 helpt om de functies van je telefoon en Galaxy Buds te bedienen. Voor Galaxy Buds zijn Ambient en batterijniveau controles met Bixby beschikbaar op het moment van de lancering. Andere functies worden later ondersteund via software-updates.

Als je de Aanraken en vasthouden-functie hebt geactiveerd, kun je een gesprek met Bixby beginnen met behulp van het touchpad.

Touchpad-functie op Galaxy Buds

Volg de onderstaande stappen:

1 Tik en houd het touchpad vast.
2 Zeg een stemcommando en laat je vinger van het touchpad los.

Opmerking: Als de Galaxy Buds het commando herkennen, zal het de bijbehorende actie uitvoeren. Om een spraakcommando te herhalen of een ander commando te zeggen, tik je op het touchpad en blijf je die vasthouden.

Tips voor een betere spraakherkenning:

• Spreek duidelijk.
  • Spreek op rustige plaatsen.
  • Gebruik geen beledigende woorden of straattaal.
  • Vermijd het spreken met dialectische accenten.