Hoe werkt de Galaxy Tab inruilpromotie?

trade in Tab s6

Koop een deelnemend model Galaxy Tab S6 en ontvang €100 bovenop de huidige inruilwaarde van je oude smartphone of tablet.

Deze promotie loopt van 31-7-2019 t/m 29-9-2019 en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden.

Lees de Bijzondere Actievoorwaarden en de bijhorende Algemene Voorwaarden zorgvuldig door.

Let op: Deze actie is alleen van toepassing bij de aankoop van een deelnemend model Galaxy Tab S6. Vraag aan de verkoper om een toestel met deelnemende EAN-code.

Hoe werkt de Galaxy Tab S6 inruilpromotie?Klik om uit te vouwen

Om mee te doen aan de inruilpromotie is het verplicht om eerst de Galaxy Tab S6 te kopen.

Je moet op de registratiepagina je unieke serie-/IMEI-nummer invullen. Deze promotie is alleen geldig indien de Galaxy Tab S6 een deelnemende EAN-code heeft en in Nederland is gekocht.

Op de registratiepagina doorloop je vier stappen:

1 Selecteer je oude product.
2 Geef aan wat de staat is; op basis van je antwoorden op enkele vragen wordt de waarde van je product bepaald.
3 Bekijk de inruilwaarde van je oude product en vul je persoonlijke gegevens in. Ga door naar 'aanmelden' en je product is aangemeld.
4 Selecteer welk nieuw product je hebt aangeschaft.
5 Na je aanmelding ontvang je een bevestigingse-mail. Bij deze e-mail vind je een begeleidingsbon en een PostNL-label. Met het PostNL-label kun je je oude product plus de aankoopbon en de sticker met daarop de EAN-en IMEI-code van je nieuwe product versturen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Vervolgens wordt je oude product getaxeerd. Het vastgestelde bedrag wordt gestort op de door jou opgegeven rekening.
Welke oude producten kan ik inleveren? Klik om uit te vouwen

Voor de Galaxy Tab S6 inruilpromotie kun je een oude tablet of smartphone inleveren. Het volledige overzicht van in te leveren producten vind je in stap 1 'selecteer oude product' van de registratiepagina.

Je kunt een tablet of smartphone van elk willekeurig merk of model inruilen. Voorwaarde is wel dat deze in de database van onze website voorkomt.

Hoe wordt de inruilwaarde van mijn oude toestel bepaald?Klik om uit te vouwen

De inruilwaarde is gebaseerd op een combinatie van het aangeboden model van je oude toestel, de staat waarin deze verkeert.

Moet ik een nieuw Samsung-product kopen? Klik om uit te vouwen

Ja, alleen met de aankoop van een deelnemend Galaxy Tab S6 toestel kom je in aanmerking voor de inruilpromotie.

Bekijk een lijst van deelnemende EAN-codes in de Bijzondere voorwaarden, om zeker te weten dat je product in aanmerking komt voor deze promotie.