Mijn Galaxy A5 loopt vast. Hoe kan ik deze opnieuw starten?

Als de Galaxy A5 "bevriest" of vastloopt, kan het nodig om alle apps te sluiten of het toestel uit te schakelen en weer in te schakelen.

Vastgelopen / geen reactie

Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.

Terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Als dit het probleem niet oplost, zet dan het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen met een data reset

Ga vanuit het beginscherm naar 'Apps', 'Instellingen', 'Back-up en terugzetten', 'Standaardgegevens herstellen', 'Apparaat resetten', 'Alles wissen'. Bekijk stap voor stap instructies voor een reset naar fabrieksinstellingen.