Muziek luisteren op je Galaxy Buds+

Luister altijd en overal naar je favoriete muzieknummers en playlists met de Galaxy Buds+. Het streamen van muziek naar de oordopjes is heel eenvoudig dankzij de naadloze verbinding met de Samsung Galaxy S20. Sommige gebruikers hoeven onderweg niet eens te streamen om van hun favoriete muziek te genieten. We leggen je uit hoe je eenvoudig muziek kunt afspelen op je Galaxy Buds+.

Controleer of de software van je apparaat is geüpdatet naar de nieuwste versie voordat je onderstaande functie uitprobeert. Lees meer over 'Hoe kan ik mijn Galaxy Buds+ verbinden en updaten met mijn Galaxy Smartphone?' onder Samsung Support.

Speel muziek af op je Galaxy Buds+

Verbind je oordoppen met je mobiele apparaat en speel muziek af die je hebt opgeslagen op je mobiele apparaat. Je kunt je verbonden apparaat gebruiken of de touchpad op de oordoppen om het volume aan te passen, het afspelen te bedienen of van muzieknummer te veranderen. We vertellen je graag hoe je je muziek eenvoudig kunt bedienen met behulp van de touchpad op je oordoppen en vergeet niet om de Galaxy Wearable-app eerst te openen als je de bedieningsknoppen op je touchpad wil gebruiken.

• Om het nummer af te spelen of pauzeren: Tik op de touchpad om het nummer af te spelen of pauzeren.
  • Om het volgende nummer af te spelen: Dubbeltik op de touchpad om het volgende nummer af te spelen.
  • Om het vorige nummer af te spelen: Dubbeltik op de touchpad om het vorige nummer af te spelen.
  • Om het volume aan te passen: Sleep je vinger omhoog of omlaag op de touchpad.
Locatie van touchpad

Je kunt het volume ook aanpassen door op de touchpad van de oordoppen te tikken en deze vast te houden als je de functie tap-and-hold hebt ingesteld.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app.

Stap 2. Tik op Touchpad.

Stap 3. Tik op de touchpad van de rechteroordop en houd deze vast om het volume harder te zetten. Laat je vinger los als je het gewenste volumeniveau hebt bereikt.

Tik op de touchpad van de linkeroordop en houd deze vast om het volume zachter te zetten. Laat je vinger los als je het gewenste volumeniveau hebt bereikt.

Ingedrukt houden

Let op:

• Als je de volumeregeling instelt als tap-and-hold-functie aan de ene kant, wordt de tap-and-hold-functie aan de andere kant ook automatisch ingesteld als volumeregeling.
  • Pas het volume aan via je verbonden mobiele apparaat als het geluid zacht klinkt via je oordoppen, terwijl het volume hard staat.
  • Als je je oordoppen met je mobiele apparaat verbindt terwijl je naar muziek aan het luisteren bent, kan het volume veranderen.
  • Op iOS-apparaten kun je je oordoppen verbinden met de Galaxy Buds+-app.
  • Zorg dat je het apparaat, de apps en de firmware van de oordoppen up to date houdt voor de beste luisterervaring.
  • Het luisteren naar harde muziek kan gehoorschade veroorzaken. Als je je oordoppen met je telefoon of tablet verbindt terwijl je naar muziek aan het luisteren bent, kan het volume veranderen.
  • De screenshots en het menu van het apparaat kunnen verschillen per toestelmodel en softwareversie.