Sommige afbeeldingen worden niet in de ‘Gallerij’ weergegeven, waarom is dit?

Als sommige afbeeldingen niet worden weergegeven in de gallerij maar wel tussen je bestanden vindbaar zijn, kun je het beste navigeren naar 'Apps' > 'Tools' > ‘Mijn bestanden’ > 'Apparaatopslag' > ‘Meer’ > ‘Verborgen bestanden weergeven’.

mijnbestanden

Heb je dit gedaan? Kijk dan of je het bestand ‘.nomedia’ kunt vinden. Gebruik de zoekoptie in 'Mijn bestanden' om te scannen naar het bestand ‘.nomedia’. Verwijder alle bestanden met ‘.nomedia’ extensies, hierna vind je alle afbeeldingen in de ‘Gallerij’.

Nomedia

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder

Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: 10:00 - 16:00 uur