Wat is de Galaxy Buds 360-audiofunctie?

Met de meest recente update van Galaxy Buds Live/ Buds Pro/ Buds2 kunt u genieten van de ultieme ervaring van audiotechnologie die ook wel “360-audio” wordt genoemd, waarmee u als nooit tevoren kunt genieten van audiobestanden. Hieronder meer informatie over deze functie.

Voorbeeldweergave van Galaxy Buds die geluid afspelen.

Met 360-audio kunt u genieten van een meeslepende audio-ervaring met enkel uw apparaat. U ervaart geluid vanuit alle richtingen, dus het is de ultieme manier om te genieten van uw video’s, audio’s en meer.

NB: Wanneer 360-audio ingeschakeld is, is Dolby Atmos gedeactiveerd bij het bekijken van video’s.

Het inschakelen van de 360-audiofunctie

Wanneer uw uw Galaxy Buds hebt verbonden met uw apparaat, kunt u de 360-audiofunctie inschakelen door het volgen van deze stappen:

Weergave van de Galaxy Wearable-app met Galaxy Buds verbonden. Weergave van de Galaxy Wearable-app met Galaxy Buds verbonden.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app en tik op “Instellingen voor oortjes.”

Weergave van het scherm “Instellingen voor oortjes” met de optie “360-audio” gemarkeerd. Weergave van het scherm “Instellingen voor oortjes” met de optie “360-audio” gemarkeerd.

Stap 2. Tik op “360-audio”.

Weergave van het scherm “360-audio” met de schakelknop gemarkeerd. Weergave van het scherm “360-audio” met de schakelknop gemarkeerd.

Stap 3. Schakel de schakelknop in.

Controleer de versie van uw Galaxy Buds

Om te genieten van de 360-audiofunctie moet u de meest recente beschikbare versie van Galaxy Buds hebben. U kunt de versie controleren en bijwerken door deze stappen te volgen:

Weergave van de Galaxy Weareable-app met Galaxy Buds verbonden. Weergave van de Galaxy Weareable-app met Galaxy Buds verbonden.

Stap 1. Open de Galaxy Wearable-app en tik op “Instellingen voor oortjes”.

Weergave van het scherm “Instellingen voor oortjes” met de “Softwareupdate voor oortjes” gemarkeerd. Weergave van het scherm “Instellingen voor oortjes” met de “Softwareupdate voor oortjes” gemarkeerd.

Stap 2. Tik op “Softwareupdate voor oortjes”.

Weergave van het scherm “Softwareupdate voor oortjes” waar u de huidige versie van Galaxy Buds kunt controleren. Weergave van het scherm “Softwareupdate voor oortjes” waar u de huidige versie van Galaxy Buds kunt controleren.

Stap 3. Hier kunt u ervoor zorgen dat u de meest recente versie van Galaxy Buds hebt of indien nodig bijwerken.