Wat is de Unified Daemon app die ik bij mijn gegevensgebruik (data verkeer) zie staan?

Monitor het dataverkeer(gegevensgebruik) van je Samsung telefoon om binnen de databundel van je provider te blijven.

In de ‘Gegevensgebruik applicatie’ zie je welke applicaties de meeste MB’s verbruiken in het dataverkeer van je toestel. Het is mogelijk dat in deze lijst de ‘Unified Daemon app’ staat. Deze applicatie zorgt voor actuele informatie over het weer (Accuweather.com), de beurs (Yahoo Finance) en het nieuws (Yahoo News).

Het verbruik van de Unified Daemon app verschilt per gebruiker, afhankelijk van de instellingen en het aantal apps die zijn verbonden aan deze applicatie. Verlaag het dataverkeer van deze apps door de ‘Refresh periode’ (synchronisatie) per applicatie te veranderen (Geen, 1 uur, 3 uur, 6 uur, 12 uur) of pas je gegevensgebruik aan via de volgende stappen.

Gegevensgebruik
Je kunt gegevensgebruik bijhouden en limietinstellingen aanpassen. Ga naar ‘Instellingen’ → ‘Gegevensgebruik’.
Mobiele gegevens: instellen dat het apparaat gegevensverbindingen op alle mobiele netwerken gebruikt.
Limiet mobiele geg. instellen: een limiet instellen voor het gebruik van mobiele gegevens.
Cyclus gegevensgebruik: maandelijkse resetdatum instellen om gegevensgebruik over bepaalde periodes in de gaten te houden.

Heb je nog vragen?
Voor vragen kun je terecht bij onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag persoonlijk verder.