Werk aan je opnames met directors view op de Galaxy S21 serie

Kies je hoeken en controleer je opnamen als een pro met Director's View. Neem video's op met verschillende gezichtshoeken door de camera's te verwisselen.

Je kan de scènes van elke camera bekijken via de miniatuur en de scène wijzigen door op de miniatuur te tikken terwijl je een video opneemt.

Multi-camera stand-by

Leg meer van je scène vast en vertel een beter verhaal met een video. Net als een creatieve filmregisseur kan je tijdens het filmen eenvoudig schakelen tussen verschillende weergaven, en een video maken met de naar voren gerichte camera en de naar achteren gerichte camera.

Bij het opnemen van een groepsvideo die nodig is voor speciale gelegenheden zoals een verjaardagsfeestje of een monumentale reisbestemming, kan de video van de fotograaf gelijktijdig worden opgenomen met de achtergrondvideo.

Je kan live miniaturen bekijken in verschillende opnamehoeken met Ultra Wide, Wide en Tele. Je kan op de miniaturen tikken om te schakelen tussen cameralenzen die stand-by staan.

Thumbnail opnamehoeken in Director's View functie op de Galaxy S21 camera

Let op: Resolutie voor zowel achter als voor is FHD 30fps.

Vlogger mode

Omdat je met Director's View opnames kunt maken met meerdere cameralenzen tegelijk, biedt de dubbele opname met voor- en achtercamera meer mogelijkheden, vooral voor vloggers. Het plezier van dubbel opgenomen vlogs kan interessant zijn voor zijn publiek dat op zoek is naar informatieve of conversatieve inhoud met meer plezier.

Hoe film je Director's View

Stap 1. Ga naar Camera

Stap 2. Tik in de lijst met opnamemodi op MEER > DIRECTOR’S VIEW.

Uitleg van de verschillende functies van Director's View in de Galaxy S21 camera

① Wijzig de schermmodus       ② Camera vooraanzicht       ③ Camera miniatuur

Stap 3. Selecteer de gewenste miniatuur van de camera.

Stap 4. Als je de schermmodus wil wijzigen, tik je op het pictogram Schermmodus wijzigen in de rechterbovenhoek en selecteer je de gewenste schermmodus in drie typen: PIP (Picture-in-picture), Split view en Single view.

Kies uit PIP View, Split View of Single View optie in Director's View functie op de Galaxy S21-serie

① PIP weergave

② Gedeelde weergave

③ Enkele weergave

Stap 5. Tik op de opnametoets om een video op te nemen. Je kan de camera tijdens de opname wijzigen door op de miniatuur te tikken. Als de miniatuur verborgen is, tikt je op de knop Weergeven om hem weer te geven.

Stap 6. Tik op Stop om de video-opname te stoppen.

Meer informatie over de camera van de Galaxy S21-serie vind je op 'Maak kennis met de uitzonderlijke camera op de S21 serie' met Samsung Support.

Let op: De schermafbeeldingen en het menu van het apparaat kunnen variëren, afhankelijk van het model en de softwareversie van het apparaat.