Hoe je de software van je q90r-soundbar update

Om de allernieuwste functies e ervaren moet je de Soundbar en subwoofer/surround Speakers software updaten naar de nieuwste versie.

Let op: In sommige gevallen kan het zo zijn dat jouw surround Speakers geen geluid geven terwijl het blauwe lampje aan is. Als dat het geval is, update dan eerst de software.

Hoe je de software van je Soundbar update Q90R Hoe je de software van je Soundbar update Q90R

Alle eenheden moeten in elk geval op de stroomvoorziening worden aangesloten, als dat niet het geval is, sluit ze dan in de volgende volgorde aan.

1. Subwoofer
  2. Surround Speakers
  3. Soundbar
Soundbar componenten

Als je de Soundbar voor de eerste keer gebruikt, zal deze automatisch koppelen. Al je geen blauw LED-lampje ziet branden op de achterkant van de subwoofer en de surround Speakers, koppel dan handmatig voordat je de software bijwerkt.

1 Houd de "ID SET"-toets op de achterkant van de subwoofer gedurende minstens 5 seconden ingedrukt. Het rode LED-lampje aan de achterzijde van de subwoofer gaat aan en vervolgens uit, voordat het blauwe LED-lampje knippert.
Koppelen van de subwoofer
2 Houd, vervolgens de "ID SET"-toets op de achterkant van de subwoofer gedurende minstens 5 seconden ingedrukt. Het rode LED-lampje aan de achterzijde van de subwoofer gaat aan en vervolgens uit, voordat het blauwe LED-lampje knippert.
Koppelen van de linker luidspreker
Koppelen van de rechter luidspreker
3 Houd de omhoog-knop op de afstandsbediening ongeveer 5 seconden ingedrukt tot "ID SET" op het display van de Soundbar verschijnt.
Druk en houd de omhoog-knop ingedrukt
4 Als je klaar bent, zie je een blauw LED-lampje op de achterkant van de subwoofer en de speakers.
De Soundbar wordt automatisch ingeschakeld
5 De laatste bron verschijnt op het display.
De laatste bron verschijnt op het display

Let op: Schakel tijdens de update de stroom niet uit.

1 Zet de Soundbar aan.
2

Als er een USB-stick wordt meegeleverd: Steek deze dan in de USB-poort onderin de Soundbar.

Als er geen USB-stick wordt meegeleverd: Download de nieuwste software van de "Downloads" -sectie op het volgende adres Samsung.nl op jouw eigen USB-stick, voordat je deze in de Soundbar steekt.

Steek de USB-poort in de Service-poort
3

Of gebruik de SmartThings App om de geluidsbalk bij te werken en ga dan verder naar het gedeelte 'software updaten van de subwoofer en surround speakers'.

4 “UPDATE" knippert voortdurend op het display tijdens het updaten. Het display toont dan "BYE" gevolgd door "ON" twee keer, na elke herstart.
Update zal op het display knipperen
5 Na afloop van de 2 cycli verschijnt de laatst gebruikte bron gedurende ongeveer 20 seconden op het display.
De laatste bron verschijnt op het display
6 Dan wordt het display zwakker.

Let op: Als er geen geluid komt van de subwoofer/surround speakers, haal dan de stekker uit het stopcontact en sluit deze opnieuw aan. Zorg ervoor dat de subwoofer en de surround Speakers nog steeds gekoppeld zijn.

1 Zet de Soundbar aan en wacht drie minuten Druk kort op de knop "VOL” om ervoor te zorgen dat het display verlicht is. Terwijl het display nog steeds verlicht is, houd je de knop ingedrukt en houdt u deze ongeveer 6 seconden ingedrukt tot "UPDATE" wordt weergegeven.
Druk en houd de omlaag-knop ingedrukt
2 Tijdens dit proces blijft "UPDATE" knipperen op het display en knippert het rode LED-lampje aan de achterzijde van de subwoofer en de Surround Speakers snel. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
3 Wanneer de update voltooid is, start het systeem opnieuw op met "BYE" gevolgd door "ON".
Na de update wordt het systeem opnieuw opgestart
4 Dan wordt het display zwakker.