Hoe reset ik de instellingen van mijn Samsung Smart Hub?

Voor het herstellen van de Samsung Smart Hub instellingen volg je onderstaande stappen.

Let op: Hiermee stel je alle Smart Hub-instellingen op de standaardwaarden van de fabriek in en verwijder je alle informatie met betrekking tot Samsung-accounts, gekoppelde serviceaccounts, Smart Hub-serviceovereenkomsten en Smart Hub-toepassingen.

Uit welk jaar komt mijn toestel?

Bekijk de modelcode van je televisie, deze vind je op de achterzijde van het toestel.
Als je de modelcode bij de hand hebt, kun je het jaartal van jouw televisie achterhalen.

2016 (K), 2017 (M / Q) en 2018 (N / Q) modellen
1 Druk op de MENU knop van jouw afstandsbediening.
2 Navigeer naar ‘Instellingen’.
3 Vervolgens naar ‘Ondersteuning’ > ‘Zelfdiagose’.
4 Druk op ‘Smart Hub’ > ‘Opnieuw instellen’.
2014 (H) en 2015 (J) modellen
1 Druk op de MENU knop van jouw afstandsbediening.
2 Navigeer naar Smart Hub.
3 Selecteer Smart Hub resetten.
2013 (F) modellen
1 Druk op MENU knop van jouw afstandsbediening.
2 Navigeer naar Smart-Functies.
3 Selecteer Smart Hub Resetten.
2012 (ES) modellen en ouder
1 Druk op de Smart Hub knop van jouw afstandsbediening (zie afbeelding).
2 Druk op de knop TOOLS.
3 Navigeer naar Instellingen.
4 Selecteer Resetten.
Hulp op Afstand

Lukt het niet om de instellingen van Smart Hub op je TV te herstellen? Laat iemand van Samsung meekijken met 'Hulp op Afstand'.

Via de ‘Hulp op Afstand’ service van Samsung kunnen wij je op afstand ondersteunen door met je mee te kijken op je mobiele apparaat of je Samsung Smart TV. Voor softwarematige vragen en/of problemen en advies over het gebruik van jouw toestel, kunnen wij je assisteren middels deze service.