Waarom is Skype niet meer beschikbaar op mijn Samsung Smart TV?

Per 2 juni 2016 stopt Skype met diensten voor Samsung Smart TV’s. Je kunt hiervan een melding verwachten op je Samsung Smart TV. De Skype applicatie zal dan ook niet meer te vinden zijn in de Samsung Smart Hub.

Skype Logo

Skype wordt vooral gebruikt op smartphones en tablets, daarom heeft Microsoft besloten om ondersteuning voor televisies stop te zetten. Dit betekend dat Skype helaas niet meer beschikbaar is op je Samsung Smart TV. De populaire communicatiedienst blijft uiteraard nog wel beschikbaar op je smartphone, tablet en PC.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Skype Support.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met onze Nederlandse of Belgische Service- en Informatielijn. Wij helpen je graag verder.

Klik op de verzendknop hieronder om uw feedback toe te passen. Dank u voor uw deelname.