model

SM-T555

Download Manual

Nyttige links

andre softwareværktøjer og services

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

Send os en E-mail

Vi vil svare på din henvendelse indenfor 3 arbejdsdage.

Ring

General Support707 019 70