• *Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije GUI (grafičkog korisničkog interfejsa) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.
 • * TV uređaj se prodaje odvojeno.

Soundbar postava

Najbolji TV susreće se s najboljim soundbar zvučnikom

Okružite se ekstremnim koncertom u kombinaciji Samsung TV + Soundbar zvučnik

*TV uređaj se prodaje odvojeno.

Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija

Q-Simfonija

Ovaj soundbar se sinhronizira sa Vašim Samsung TV uređajem i stvara zvuk koji Vas potpuno zaokuplja. On kombinira i poboljšava zvuk kroz prednje, bočne zvučnike i zvučnike koji su usmjereni prema gore, kao i zvučnike TV uređaja, pružajući novi nivo akustične uronjenosti kako biste mogli doživjeti sadržaj kao nikada prije.

 • * Q-Simfonija je kompatibilna sa odabranim Samsung TV uređajima.
 • * Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije proizvoda po modelu televizora.
 • * Funkcija zahtijeva HDMI, optičku ili Wi-Fi konekciju na TV.
 • * Q-Simfonija je kompatibilna sa soundbar zvučnicima Q-serije, S-serije i ultratankim soundbar zvučnikom.

Bežični Dolby Atmos

Prva u svijetu ugrađena bežična veza Samsung pametnog TV uređaja sa sounbar Dolby Atmos

 • * Bežični Dolby Atmos prenos putem Wi-Fi radi sa (odabranim) Samsung TV uređajima iz 2022. godine.
 • * Dolby Atmos i DTS:X se primjenjuje na sve 2022 Soundbar uređaje Q-serije.
 • * Dolby Atmos i DTS:X izvorni sadržaj obavezan.
 • * Slike su simulirane.

Zvuk koji se prostire u svim pravcima

Istražite dubine zvuka sa bežičnim Dolby Atmos i DTS:X. Ove dvije karakteristike pružaju Vam mogućnost da čujete svaki zaseban zvuk koji se prostire oko i iznad Vas, baš kao u stvarnom životu.

 • * Prema podacima kompanije Futuresource Consulting o svjetskom kvartalnom trackeru kućnog zvuka.
 • * Podaci: Udio na svjetskom tržištu Soundbar zvučnika po proizvođaču Godišnje jedinice i vrijednost.

Eksperti u inovaciji zvuka

Samsung Audio laboratorija

Ispitan i razvijen u Audio laboratoriji u Kaliforniji, gdje vrhunski svjetski inženjeri primjenjuju napredne tehnološke metode ispitivanja zvuka i najmodernije kompjuterizovano modeliranje, kako bi Vam pružili savršeno izbalansiran zvuk u cijeloj prostoriji.

 Ruka podešava nivoe zvuka. Ruka podešava nivoe zvuka.

Naš fokus započinje u uhu slušaoca i prostire se na okruženje u kojem se sluša zvuk - pretvarače (niskotonce i visokotonce), pojačivače zvuka i procesore digitalnog zvuka (DPS).'

* Allan Devantier, potpredsjednik Samsung Audio Lab R&D

Odaberite svoj Soundbar zvučnik

Soundbar Q-serije

Savršeno izrađen zvuk, usklađen sa QLED

Uživajte u bežičnom Dolby Atmos doživljaju uz Samsung Soundbar Q-serije. Imaćete osjećaj da ste u bioskopu jer Vas nadograđeni surround zvuk obavija iz svih uglova, unaprijeđen Samsung ekskluzivnom tehnologijom Q-simfonije koja stvara vrhunsku sinergiju zvuka sa Samsung TV uređajem. SpaceFit zvuk automatski procjenjuje Vaše okruženje da može prilagoditi zvuk koji odgovara Vašem prostoru.

Ultra tanak soundbar zvučnik

Nemoguće tanak a tako moćan

Samsung ultratanki soundbar zvučnik daje savršen izgled uz tanke televizore i Vaš interijer. Možete doživjeti bioskopski kvalitet zvuka sa bežičnim Dolby Atmos koji stvara zadivljujući doživljaj zabave novim gornjim zvučnicima.

Soundbar S-serije

Surround zvuk iz sveobuhvatnog soundbar zvučnika

Samsung soundbar zvučnik S-serije ima kompaktan minimalistički dizajn koji se predivno uklapa u svaki prostor i odašilje dubok i bogat zvuk u kojem možete uživati iz bilo kojeg dijela kuće. Ugrađeni centralni zvučnik poboljšava i ljudski glas kako bi pružio najbolji doživljaj zvuka i prenio dijaloge sa više jasnoće.

Soundbar B-serije

Oplemenite zvuk koji pojačava Vaše TV iskustvo

Soundbar B-serije stvara prostorni 3D zvuk, bez korištenja zvučnika koji ispuštaju zvučne talase prema gore. Duboki bogati bas bežičnog subwoofera također oživljava Vašu zabavu. Ako ste za još više basa, samo uključite Bass režim rada i on će pružiti snažniju dinamiku Vašem doživljaju gledanja.

Dodajte dodatnu opremu za više uranjajućeg iskustva