HW-Q800A 3.1.2ch Soundbar (2021)

HW-Q800A 3.1.2ch Soundbar (2021)

HW-Q800A/EN

Odaberite boju

Boja :
 • Various soundwave graphics coming from soundbar illustrate how the woman enjoying QLED TV in her living room experiences sound created by Samsung Acoustic Beam. 2 soundwave graphics are up-firing from the top of the soundbar and toward the woman. 3 soundwave graphics are coming from the side and center of the soundbar and toward the woman.
  Stvarni 3.1.2-kanalni zvuk
 • Sound wave graphics from TV speaker and soundbar show that Q Symphony allows sound to be heard simultaneously from TV speaker and soundbar.
  Q-Symphony
 • Samsung Q Soundbar uparen je sa QLED TV-om. Tehnologija SpaceFit Sound koristi zvučne talase za analizu podataka o unutrašnjosti dnevne sobe, a zatim ih koristi za optimizaciju postavki zvuka televizora i zvučne trake.
  SpaceFit zvuk

Savršeno izrađen zvuk, usklađen sa QLED

Vrhunski uranjajući zvuk.

*Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja. *TV uređaj se prodaje odvojeno.

Zvuk koji se prostire u gornjem dijelu prostorije u svim pravcima

Istražite dubine zvuka sa Doblby Atmos i DTS:X. Ove dvije karakteristike pružaju Vam mogućnost da čujete svaki zaseban zvuk koji se prostire oko i iznad Vas, baš kao u stvarnom životu.

Stvarni 3.1.2-kanalni zvuk

.

Sa 3 kanala, jednim subwoofer kanalom i 2 up-firing kanala dobijete zvuk koji Vas pokreće za zadivljujuću zabavu. Odlično se slaže s Vašim QLED TV uređajem, osjetite jedan s pričom dok ste okruženi kompletnim zvučnim okruženjem sa istinskim zvukom od 3.1.2ch pomoću Samsung Acoustic Beam.

*Dolby Atmos i DTS:X se primjenjuje na sve 2021 Q Series Soundbar uređaje. *Dolby Atmos i DTS:X izvorni sadržaj je obavezan.

To je pravi spoj sa Samsung TV i Samsung soundbar uređajima

.

Q Soundbar i TV uređaj, savršena harmonija

Q-Simfonija

Ovaj soundbar se sinhronizira sa Vašim Samsung TV uređajem i stvara zvuk koji Vas potpuno zaokuplja. On kombinira i poboljšava zvuk kroz prednje, bočne zvučnike i zvučnike koji su usmjereni prema gore, kao i zvučnike TV uređaja, pružajući novi nivo akustične uronjenosti kako biste mogli doživjeti sa

Sound wave graphics from TV speaker and soundbar show that Q Symphony allows sound to be heard simultaneously from TV speaker and soundbar. Sound wave graphics from TV speaker and soundbar show that Q Symphony allows sound to be heard simultaneously from TV speaker and soundbar.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Sound wave graphics from only soundbar demonstrate conventional sound experience. Sound wave graphics from only soundbar demonstrate conventional sound experience.
*Karakteristike možda ne odgovaraju svim Samsung TV uređajima. *Funkcije mogu varirati ovisno od modela TV uređaja. *Za funkciju je potrebna žičana veza sa TV uređajem, nije moguća bežična konekcija. *Q-Simfonija je kompatibilna sa Samsung TV uređajima iz 2021. godine (AU7000 ↑ TV i novijim).
Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora. Dva TV ekrana uspoređuju audio tehnologiju Q-Symphony. Na lijevoj strani, Q-Symphony zvuk je ISKLJUČEN i zvuk dolazi samo sa zvučne trake. Na desnoj strani, Q-Symphony je UKLJUČEN, a osim sa zvučne trake, zvuk se reprodukuje i iz gornja dva ugla QLED televizora.

Optimiziran zvuk koji se uklapa u Vaš prostor

SpaceFit zvuk

Besprijekorna sinergija između Samsung TV i Samsung soundbar uređaja. Otpimiziran zvuk za jasnoću i uranjajuće iskustvo sa soundbar uređaja koje se zasniva na analizi koju obrađuje Vaš Samsung TV.

Jednostavno dodirnite i uživajte

Zvuk na dodir

Za trenutke u kojima želite da uživate u muzici na višem nivou. Kada slušate Vaše omiljene pjesme na telefonu, jednostavno dodirnite istu na Vašem soundbaru. Soundbar vibrira kada prepozna uređaj i jednostavno Vas povezuje i pušta pjesmu koju ste slušali — ali ovaj put uz nevjerovatan zvuk.

Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i zvučna traka trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku. Rukom tapkate pametni telefon pomoću Samsung muzičke aplikacije na ekranu na zvučnoj traci i zvučna traka trenutno reprodukuje muziku, pokazujući kako je lako prebaciti se sa pametnog telefona na zvučnu traku.

*Kompatibilno samo sa mobilnim uređajima koji imaju Wi-Fi i Bluetooth konekciju.

Čujte jasnije. Igrajte bolje.

Profesionalni režim igranja igrica

Opremite se za moćan, uranjajući doživljaj igranja igrica uz subwoofere koji poboljšavaju scenu i up-firing zvučnike koji šire nevjerovatan surround zvuk. Kada je spojen na Vaš Samsung TV uređaj, soundbar se automatski prebacuje na Režim igranja igrica pa se tako možete fokusirati na igru umjesto na podešavanja.

*Važi samo za kompatibilne TV uređaje i konzole za igrice. (Xbox one, PS4, Nintendo Switch)* Konzole za igrice se prodaju odvojeno. *Kompatibilnost uređaja može varirati.

Cijeli svijet zvuka uz samo jedan daljinski upravljač

One Remote daljinski upravljač

Ne treba Vam nekoliko daljinskih upravljača. Sa Samsung daljinskim upravljačem za TV uređaj kontrolišite glavne funkcije soundbara kao što su paljenje, podešavanja jačine zvuka, pa čak i zvučne efekte - direktno sa Vašeg TV uređaja.

*Funkcije i dizajn daljinskog upravljača mogu varirati ovisno o TV modelu i regionu. *Kompatibilan je sa odabranim Samsung TV uređajima. Provjerite specifikacije Samsung TV uređaja.

Spreman da čuje Vaše komande

Ugrađen glasovni asistent (Dostupnost ove opcije može varirati ovisno o regiji. Provjerite prije upotrebe.)

S lakoćom kontrolišite muziku, primajte informacije i upravljajte Vašim danom bez upotrebe ruku. Ne možete se sjetiti naslova pjesme? Zatražite da Alexa pusti neku pjesmu izgovarajući njezin naziv ili prvih nekoliko stihova. Za koju god vrstu muzike i sadržaja ste raspoloženi spremna je da sasluša Vaše želje.

*Dostupnost ove usluge može varirati ovisno o regiji/uređaju i operateru/jeziku. *Ova usluga koja ne utječe na performanse proizvoda podložna je promjenama bez prethodnog obavještenja. *Stvarna iskustva korisnika mogu varirati. *Amazon, Alexa i svi povezani logotipi su zaštitni znak kompanije Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica.

Zvuk optimiziran za svaku scenu

Prilagodljiv zvuk

Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal i automatski isporučuje zvuk koji je prilagođen svakoj pojedinačnoj sceni. Prilagodljiv zvuk Vam omogućava da čujete jasne tonove čak i kada je zvuk stišan, tako se i veoma tihi dijalozi mogu razgovijetno čuti.

TV ekran se menja od dijaloga, sporta, vesti do filmova, a zvučna traka prikazuje različite audio talase za svaki od njih kako bi pokazala kako se zvučna traka prilagođava glasovima unutar svakog sadržaja. TV ekran se menja od dijaloga, sporta, vesti do filmova, a zvučna traka prikazuje različite audio talase za svaki od njih kako bi pokazala kako se zvučna traka prilagođava glasovima unutar svakog sadržaja.

Čujte svaku riječ bez smetnji

Aktivno pojačalo glasa (AVA)

Čujte razgovore na ekranu razgovijetno, čak i ako ste okruženi bukom. U Vašim omiljenim serijama i filmovima Aktivno pojačalo glasa izolira i pojašnjava dijalog a soundbar podiže i pojačava glas, tako da možete jednostavno sjediti i pratiti priču.

*Soundbar mora biti povezan na mrežu zbog ažuriranja usluge. *Ova usluga možda neće biti dostupna u vrijeme kupovine ovog proizvoda.

*Soundbar mora biti povezan na mrežu zbog ažuriranja usluge. *Ova usluga možda neće biti dostupna u vrijeme kupovine ovog proizvoda.

Osjetite dubinu zvuka koji se kreće

Samsung Acoustic Beam

Neka Vaš zvuk ne miruje. Samsung Acoustic Beam tehnologija miješa i isporučuje zvuk pa se tako čini da on dolazi upravo sa mjesta na kojem se radnja dešava na ekranu. Savršen za filmove i igranje igrica, to je pravi 3.1.2-kanalni zvuk koji Vas istinski pokreće.

Poboljšan zvuk prilikom konekcije na druge uređaje

HDMI eARC

Sa HDMI eARC možete čuti kvalitet, zvuk koji neće imati gubitke čak i prilikom povezanosti na druge uređaje preko Vašeg TV uređaja poput UBD plejera ili konzola za igrice.

Više zvuka bez ijedne žice

Kompatibilan sa Bežičnim Dolby Atmost Surround zvukom

Bežični komplet Wireless Surround Kit* omogućava Vašem suroundbaru da postane pravi surround sistem bez zbrke sa kablovima**. Uz Vaš soundbar sa ovim kompletom možete kreirati sistem kanala za pravo iskustvo surround zvuka.

*Samsung Wireless Rear Speaker Kit, komplet bežičnih zadnjih zvučnika, se prodaje odvojeno. (SWA-9000S). **Za bežični modul potreban je napojni kabal, kao i kablovi za povezivanje zadnjih zvučnika.

Specifikacije

 • Broj kanala 3.1.2
 • Vrsta dubokotonca (aktivni / pasivni / bežični, ugrađeni) Wireless Active
 • Bruto dimenzije (Š×V×D): jedno pakiranje 1162 x 573 x 272 mm
 • Bruto težina (jedan paket) 16.5 kg
 • Snaga 0.5W
 • Potrošnja snage prilikom rada (glavna) 28W

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Podrška za proizvod Prikaz više sadržaja
Korisnički priručnici i preuzimanja
 • User Manual
  ENGLESKI, FRANCUSKI, TALIJANSKI, ŠPANSKI, PORTUGALSKI, NIZOZEMSKI, NJEMAČKI, ŠVEDSKI, NORVEŠKI, FINSKI, DANSKI, Rumunski, BUGARSKI, POLJSKI, ČEŠKI, SLOVAČKI, MAĐARSKI, HRVATSKI, SRPSKI, SLOVENSKI, GRČKI, Letonski, Estonski, Litvanski
Prikaz više sadržaja

Česta pitanja

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Od {{model.prices.monthlyPrice}} / mj za {{model.prices.months}} mjesečno
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedite modele

Uporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.