Komercijalna elektronika

Komercijalna elektronika

Genijalna inovacija
koju niste očekivali

Genijalna inovacija
koju niste očekivali

Snovi nemaju granice. Samsung Electronics stalno oživljava sutrašnjicu
u svrhu težnje ka sretnijim i bogatijim životima. Istražujemo nepoznatu
teritoriju kako bismo otkrili potencijal i ispunili još
veće obećanje.

Snovi nemaju granice. Samsung Electronics stalno oživljava sutrašnjicu u svrhu težnje ka sretnijim i bogatijim životima. Istražujemo nepoznatu teritoriju kako bismo otkrili potencijal i ispunili još veće obećanje.

Stalno razvijamo i proširujemo strateške proizvode u sektoru komercijalne elektronike. Otkako smo 2006. godine prvi put dostigni najveći udio na tržištu, vrhunska tehnologija i inovativni dizajn su osnažili naše liderstvo bez premca u oblasti ravnih TV uređaja i monitora. U području digitalnih uređaja smo postigli značajan rast kroz predstavljanje inovativnih novih proizvoda i jedinstven dizajn na premium tržištu.

Vizuelni prikazi

Uz nove Lifestyle TV uređaje dajemo vam slobodu da postavite uređaj bilo gdje u kući.

Samsung lifestyle televizor nalazi se na tronožnom postolju ispred crne kožne fotelje u bijeloj sobi s velikim prozorima. Na ekranu je slika velike bijele ptice. Samsung lifestyle televizor nalazi se na tronožnom postolju ispred crne kožne fotelje u bijeloj sobi s velikim prozorima. Na ekranu je slika velike bijele ptice.

Digitalni uređaji

Na osnovu vizije da kreiramo domove i stil života, pružamo inovacije koje su uistinu usmjerene na potrošače i koji u potpunosti zadovoljavaju različite životne stilove potrošača.

Svijetla, moderna dnevna soba s kaučem, stolićem za kafu i lukom koji vodi u kuhinju. Uz zid je Samsung podni klima-uređaj i frižider po mjeri usklađenih boja. Svijetla, moderna dnevna soba s kaučem, stolićem za kafu i lukom koji vodi u kuhinju. Uz zid je Samsung podni klima-uređaj i frižider po mjeri usklađenih boja.

Zdravstvena i medicinska oprema

Uz stalno inoviranje koje je naša ključna vizija, težimo kreiranju proizvoda i rješenja koja omogućavaju zdravstvenim profesionalcima da unaprijede dijagnostičko samopouzdanje.

Muškarac u bijelom laboratorijskom mantilu i mlada trudnica razgovaraju ispred mašine za ultrazvuk sa slikom fetusa na ekranu. Muškarac u bijelom laboratorijskom mantilu i mlada trudnica razgovaraju ispred mašine za ultrazvuk sa slikom fetusa na ekranu.