Rješenja za uređaje

Rješenja za uređaje

Razvijanje proizvoda
sljedeće generacije
za bolje sutra

Razvijanje proizvoda
sljedeće generacije
za bolje sutra

Kako bismo osigurali da vaša IT rješenja nesmetano funkcionišu,
pobrinuli smo se da unutrašnji mehanizmi niza elektronskih uređaja
budu osmišljeni tako da osiguraju povećane performanse,
pouzdanost i dugotrajnost.

Kako bismo osigurali da vaša IT rješenja nesmetano funkcionišu, pobrinuli smo se da unutrašnji mehanizmi niza elektronskih uređaja budu osmišljeni tako da osiguraju povećane performanse, pouzdanost i dugotrajnost.

Kompanija Samsung Electronics širi svoj vodeći položaj na tržištu u poslovanju koje se odnosi na uređaje za memoriju tako što primjenjuje nadmoćnu tehnologiju i značajne uštede na troškovima. To otvara uzbudljive mogućnosti. Proširujemo visoko profitabilne proizvode, uglavnom za mobilne uređaje i ubrzavamo proces konverzije, dok se istovremeno fokusiramo na razvijanje proizvoda sljedeće generacije. Uz podršku povećane potražnje za AP i CIS senzorima, naše poslovanje LSI sistemom pokazalo je uspjeh u smislu rasta i troškova, što nam omogućava da brže predstavimo proizvode sljedeće generacije.

Memorija

Kreiranje boljih života kroz najsavremeniju zelenu memoriju najbolje efikasnosti

Muškarac i žena koji drže tablet stoje pored glavnog kompjutera i gledaju u ekran. Muškarac i žena koji drže tablet stoje pored glavnog kompjutera i gledaju u ekran.

Sistem LSI

Dizajniranje budućnosti kroz istraživanje, razvoj i inovaciju u oblasti poluprovodnika

Prikaz iz blizine ruku muškarca koje drže mali uređaj sa svijetlo plavom holografskom slikom mreže povezanih čvorova koje koji izbijaju iz nje. Prikaz iz blizine ruku muškarca koje drže mali uređaj sa svijetlo plavom holografskom slikom mreže povezanih čvorova koje koji izbijaju iz nje.

Samsung ljevaonica

Pružamo niz rješenja za lijevanje, od naprednih procesnih tehnologija do dokazanih IP i dizajnerskih ekosistema.

Prikaz iz blizine dviju ruku u rukavicama koje dodiruju sjajni disk plave i ljubičaste boje. Prikaz iz blizine dviju ruku u rukavicama koje dodiruju sjajni disk plave i ljubičaste boje.