Moćan, a lagan

Jet 90E Multi Jet 90E Multi

Jet 90E Multi

Jet 90E Premium Jet 90E Premium

Jet 90E Premium

Jet 90 Multi Jet 90 Multi

Jet 90 Multi

Jet 75 Complete Jet 75 Complete

Jet 75 Complete

Želite savršeno čist dom? Sad možete odabrati svoj novi moćni Samsung Jet usisivač na popustu do 40 % s 5 godina produžene garancije uz uslov registracije.

Uživajte u blistavim podovima, jer ovaj bežični štapni usisivač jednostavno čisti različite vrste podova koristeći najnovije tehnologije usisavanja.

Zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha, udisat ćete čistiji vazduh u svom domu. Glavni ciklon i metalni mrežasti filter odvajaju i hvataju velike čestice prašine. Mlazni ciklon i mikro filter hvataju sitnu prašinu. Konačno, ultrafini filter prašine prikuplja 99,999 %** prašine i alergena.
Ako imate kućnog ljubimca, ne morate se bojati dlaka, kao što se ni oni ne moraju bojati vašeg novog usisivača - tih i učinkovit, čisti cijelu kuću u trenu!


A kada završite, jednostavno operite spremnik za prašinu i suptilno postavite svoj novi Jet usisivač na Z-stanicu uz bilo koji zid.

Promocija Samsung Jet usisivača s do 40 % popusta vrijedi od 22.11. do 19.12.2021. Za produženu garanciju od 5 godina, potrebno je registrovati se najkasnije 30 dana od datuma izdavanja računa slanjem sljedećih podataka na e-adresu ce.promo@samsung.com: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.


Posjetite naše ovlašćene partnere:

Izuzetna usisna snaga

Jet 90E Multi

Uživajte u čistijem vazduhu i izvanrednoj usisnoj snazi s visokoučinkovitom i multiciklonskom strukturom sistema mlaznog ciklona. Optimalni zračni put smanjuje otpor vazduha, a njegovih 9 ciklona s 27 otvora za vazduh svode gubitak usisavanja na minimum. Također, higijenski odvaja sitne čestice prašine iz vazduha.

Jet 90E Premium

Odvojiva i dugotrajna baterija

Uživajte u dugom razdoblju čišćenja bez punjenja. Baterija visoke učinkovitosti (1800 mA) održava usisavanje do 40 minuta. Zadržava 70 % prvobitnih performansi do 500 ciklusa. Možete je lako ukloniti i zamijeniti rezervnom baterijom za čišćenje do 80 minuta.

Jet 90 Multi

Efikasnost i čistiji vazduh

Udišite čistiji vazduh uz multiciklonsku filtraciju vazduha, a turbo četka prikuplja sitne čestice prašine s tepiha, ali i s tvrdog poda. Glava koja se okreće za 180 stupnjeva omogućava vam da lako promijenite smjer i očistite svaki kut. A rotirajući bubanj možete lako održavati tako što ćete ga odvojiti jednim klikom.

Jet 75 Complete

Naprednije performanse čišćenja

Uživajte u čistijem vazduhu i ekstremnoj snazi usisavanja s visokoučinkovitom i multiciklonskom strukturom mlaznog ciklona. Optimalni zračni put smanjuje otpor vazduha, a njegovih 9 ciklona s 27 otvora za vazduh svode gubitak usisavanja na minimum. Zadržava i najsitniju prašinu uvučenu u usisivač.